merhabalar , artık buraya yazıcam belki işe yarayan bir fikir gelir rahatlarım.
şuan hamileyim tup bebek ile gebe kaldım şukur ki oldu. zor bi hamilelik geciriyorum 7.nci haftadan beri kanamalar plasentanın aşagıda olması gib sorunlarla yatmak zorundayım.
normalde ozel kurumsal bir firmada muhendis olarak calısıyorım eşimde başka bi branstan muhendis kamu kuruluşunda sozleşmeli calışıyor.
bu surecin basında kanamam var diye 1 aya yakın ailemim yanında kaldım aynı şehirdeyiz. eşim akşamları yemekmyemege gelir rahat edemez diye evimizde gecerdi.1 ayın sonunda azıcık toparladım ve evimize gectik eşim evde yemegimi temizligimi yapar yaptıda . bu surecte bir kere daha kanamam oldu korktuk acildi tedaviydi falan.
ama eşimle ilgili şoyle bir problemim var . her zaman işini oncelik goruyor. mesela sabah kahvaltı yaptırmaya gelir surekli telefonu calar bana kahvaltı yaptırırken 15 dk mız var diyelim otur birlşkte yiyelim derim iş ile ilgili mesajlara bakar ben onla oturup yemek isterim tum gun tavana tek başıma baktıgım icin . akşam iştem gelecek diyelim kamu kurumu ama onların muduru işkolik kendileri gibi surekli iş sorar , ama onların iş yerinde calışıp iş ortamını umursamayan arkadasları da var. akşam işten istese 5 te gelir ama o akşam ondan yemek bekledigimi bildigi halde 6 bucuk 7 den once eve gelmez. hamile oldugum icin başıma kac gundur aclıktan agrı girdi. wc ve yeoek haricinde oturdugum icin kalkıp bişi almaya bile korkuyordum. annem bu surecte bizde kalmaya başladı son 1 haftadır yemegimi temizligimi utumu herseyimş yqpıyor. şimdi de eşim annem nasılsa bizde diye işte muduru kal demeden iş yetiştirmek icin akşam 9 da eve geliyor kendini de ac bırakıyor bildiginiz iskolik. ve ben artık cok uzuluyorum eşimin beni korumasından , ev işlerine yardımından yemek yapmasından bunları gormezden gelemem her erkek yapmaz. ama işten gelince eline telefonu alır son dakika hanerleri instagram bakar durur. soylerim azıcık sohbet ederlim bak ben tum gun evde yalnızdım konuşalım . yok umursmaaz. bir kere cok kotu tartıstık artık senden dıygusal bir beklentio yok artık cok zoruma gidiyor dedim ondan sonra bile duzelmedi. hamilelik hormonları dmeeyin kızlar eşim hep boyleydi nerdeyse 4 yıldır evliyiz. kına gecesi gunumuzde bile oglene kadar işe gitmişti. kınaya beni kuafore gotururken hakedişini teslim etmişti.
yani bi akıl verin kocası boyle olup duzelen var mu ? kendimi uzmekten başka hic bi sey yapmıyorum.