Herkese merhaba oncelikle hic uzatmadan konuya geceyim
Ben 21 yaşındayım ve sevdiğim bir adamla 2 yıldır da nişanlıyım. Cok iyi anlaşıyoruz ve her şeyden once birbirimize saygı gosteriyoruz. En baştan nasıl olduğumuzu neye sinirlendiğimizi birbirimize soylemiştik ve birbirimizi boyle kabul ettik. Daha ilk birkac tanışmamızda soylemişti cok kıskanc olduğunu. Bu arada ikimizde okuyoruz,oğrenciyiz. Ben onun yanına pek gidemiyorum ama o hergun yanıma gelir nasıl olduğumu falan sorar,biraz yanımda kalıp ailemle sohbet ettikten sonra da gider. Evlerimiz de biraz uzak birbirine. Gecen gun de birlikte bir yere cıkalım dedi bende tamam dedim. Beni almaya gelemedi ben gelirim oraya dedim. Neyse hazırlandım falan gittim karşısına tam oturdum baktım birden yuzu duştu,biraz sinirlendi gibi anlıyorum yani gorebiliyorum yuzunde bunu. Acaba bir şey mi yaptım falan diye duşunurken beş dakika gecmeden " bu elbiseyi giymeyi neden duşundun başka bir şey giyseydin keşke, hoşlanmadığımı soylemiştim sana" dedi. Ya zaten onu ozlemiştim sırf onun icin giymiştim bir de dediği lafa bakın,ben de senin icin bunu giymiştim gibi bir şey soyledim o da " burada bir suru adam var " dedi. Ya bize ne ki o adamlardan. Sonra zaten eve gelene kadar ben surat astım,iki gundur de pek konuşmuyorum kendisiyle siz ne duşunuyorsunuz lutfen yardım edin??!!