Kızlar herkese merhaba. Uzatmadan konuya gireyim. Ben uzun yıllar tedavi gordum anksiyete ve obsesif kompulsif hastasıyım. Son 3 yıldır kendimi iyi hissediyordum fakat hastalığım oyle bir hortladı ki işin icinden cıkamaz durumdayım kendimi tukenmiş hissediyorum.
Bu kez endişe duyduğum şey hepinizin bildiği bir konu malesef kadın cinayetleri..
Son donemdeki haberlerden cok etkilendim ve bunun ustune bir korku aldı beni her yerde kafamda kurduğum şeye ilişkin belirtiler goruyorum.Tamam kesin bu bana bir işaret mahvoldum ben kesin gercekleşecek diye duşunuyorum. Sanki o korktuğum şey başıma gelecekmiş gibi ve aklıma cok kotu senaryolar geliyor. Surekli gecmişi duşunup bir hata yapmış mıydım deyip doneleri birleştiriyorum. Bunu neden soyledim kısaca bahsedeyim muhafazakar bir ailede buyudum. Boyle yaparsan gunah işlersin ve sonucunda bu olur diye yetiştirildim. (Dini konu yasak biliyorum ama bu detayı vermek istedim sadece). Şoyle soyleyeyim bu korkunc duşunce başıma feci bir şey gelecek hissi beni en yakınlarımdan bile şuphelendirmeye başladı. Biliyorum size sacma gelecek ama inanın engel olamıyorum. İleride evlenirsem ya eşim bana bir sey yaparsa duşuncesinden kurtulamiyorum. Dışarıya cıkmaktan bile korkar hale geleceğim yakında. Sizden ricam aynı şeyleri yaşayanlar var mı ve ustesinden nasıl geldiniz? Bir de psikolojisi cok hassas bir insanım , kotu ornekleri değil de bu hastalığı yenmiş iyi ornekleri paylaşırsanız cok sevinirim kızlar. Teşekkurler şimdiden.