Sevgilimden ayrılmıştım iş yaptıkları yerdeki sekreter kızı ekledi diye o gun zaten kavga etmiştik beni aramamıştı kızın ismi a***** benim adım da a*** yani baş harflerimiz aynı benimki 4 harfli
Ayrılalı 2 hafta olcak ayrıldıktan iki gun sonra hikayesinde acıklı bi şarkı paylaşıp a kalp yazmış
Bende iki gun sonra biz o kız yuzunden ayrıldıgımız icin bu hikayede baş harfini koymaktaki amacın neydi diye mesaj attım oda benim onu biranda bıraktıgımı bu kadar hızlı vazgectiğimi onun bana olan duygularını bildiğimi o a harfinin ben oldıgumu ama bi onemi olmadıgını soyledi bende tamam ben cevabımı aldım iyi geceler dedim
Oda bana ozur dilerim bu ayrılıkta ikimizinde payı var ben oraya gelcem yuzyuze konuşalım dedi tamam dedim tam bir hafta oldu gelmedi arayıp sormadı da
Bugun instagram profiline
A... yazmış sadece bu kadar şimdi ben cok sinirlendim ve kendimi tutamıyorum o benmiyim yoksa o kızla bi ilişkiye mi başlamış bensem neden gelmedi yada o kızsa bilmiyorum kafam cok karışık
Arayıp ne yapmaya calışıyosun gelcem dedin gelmedin bide a harfi yazmışsın dememek icin kendimi zor tutuyorum siz olsanız ne yapardınız