Merhaba biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Aklımı karıştıran bir durumla karşı karşıya kaldım biraz da strese girdim bana yardımcı olursanız cok sevinirim . Benim bir kızım var ikinci bir bebeğe daha karar verdik
BAT : 28.04 SAT : 02.05 adetten sonra tek ve son ilişki gunu 06.05 ve benim bu tarihten sonra surekli sağ kasık ve karın ağrım oldu ilk kızımda da erken belirtilerle hamile olduğumu hissetmiştim. Bunda da oyle oldu o kasık ağrılarından sonra kesin hamileyim dedim tabi Takdir Allah ’ın sonrasın da goğuslerim aşırı dolgunlaştı . Hafif bir iş yapsam alt karın bolgem kasılıyor. Ben bu belirtiler karşılığında adetime daha 4 gun var ve bugun sağlık ocağına gidip kan verdim değerim 36.2 cıkmış ebe değerin duşuk perşembe gunu gel bir daha bakalım dedi. İlk kızım da adet olacağım gun kan vermiştim değerim baya yuksek cıkmıştı gercekten bu 36.2 değer cok mu duşuk adet gunum gectikten sonra yukselir mi başına boyle bir durum gelen varsa cevaplarsa biraz olsun icim rahatlıycak Allah korusun dış gebelik boş gebelik bunlardan korkuyorum . Cunku sağ tarafımda ki hafif ağrı kasılma şeklinde olan durum gecmek bilmiyor. Veya Bir doktora mı gorunsem burada okuduğum kadarıyla 2 gunde bir beta takip ediliyor bana 6 gun sonra gel dedi gecer mi ki bu 6 gun...