Kızlar yeni evliyim .Evlendiğimden hatta duğun gununden beri annem ve kayınvalidem kusler.İkisinin de karakteri o kadar benzer ki.İkisi de otoriter aşırı sert ve kendilerini dunyanın merkezi sananlardan .Başlarda eşimle cok kavga ederdik senin annen benim anneme bunu dedi felan diye cok şukur o gunleri atlattık.Annelerimizde goruşmuyor .gecen haftalarda kayınvalidemin kardeşi vefat etti annem aradı.Dun de kayınvalidem Kandil mesajı atmış .ama 65 yaşında kadın . Tam bilmiyor wp kullanmayı da .mesajda şoyle yazmış “
mesaj bilginiz var değil mi
kandiliniz mubarek olsun tarzı bir mesaj “
Sonra kv beni de aradı annene de mesaj attım ama yanlış gitti konuşma yerine bastım konuşarak yazdım başka biri gosterdi konuşma yerini onun anlattıkları da cıktı felan dedi . Tamam onemli değil anne ,kendi annem de yanlış olduğunu anlamış dedim.
Sabah sa kendi annem aradı .O kadın cok tehlikeli ,cok yalancı .Nasıl bilmiyor mesaj atmayı bal gibi de biliyor .Daha once de Kandil icin resimli mesaj attı tarzı şeyler soyledi .Sen dikkat et konuşmalarına felan dedi .Ben de anne kadın kutlamak istemiş yanlış olmuş felan dedim ama kendi bildiğine inanıyor .
Kızlar benim icin sıkıntı yok eşimden de soğutmuyor artık bu tip şeyler ama annelerin birbirini sevmemesi artık canımı cok sıkmaya başladı .Bir de bize yansıtıyorlar .Eşim daha sakindir annesi birşey soylese de gelip bana soylemez artık ben de soylemiyorum .Onun annesi de benim annem ne dese darılır kuser kendince benim annem de aynı .Ortada binbir zorlukla kurulan bir yuva var ,yeni evliyiz ister istemez arada uyum sağlayamayıp tartışmalarımız oluyor .Bu anneler hic duşunmez mi ya bunlar yeni evli huzurlarını kacırmayalım kafalarına takar buyuturler araları bozulur .İkisi de hic değişmeyecek gibi ben nasıl kafama takmadan hayatıma devam etmeliyim