Merhabalar, normal şartlarda hayatımda hep kendi fikirlerimi gercekleştiririm. Herhangi birinin, konu cok ciddi değilse ailemin dahi fikirlerini değil kendi fikirlerimi onemser, kendi bildiğimi okurum. Ancak hayatımdaki kişiye karşı sanırım cekimser davranıyorum. En basiti dun dışarıda yemek yeme mevzusu oldu, gideceğimiz yeri tarif ediyordum. Yanlış yere girdi erkek arkadaşım, oyle olunca bende girdiği yerde bir restoranda durdurdum ordan yedik. Yedikten sonrada aslında ben burayı istemiyordum başka bir yeri istiyordum diye soyledim. Tabi bu huysuzca veya hayıflanarak değil. Erkek arkadaşımda sen niye istediklerini bana soylemiyorsun ben senin istediğini yaparım yanlış yerede girsek geri doner istediğin yeri bulurum vs dedi. Bu dun olan taze bir konu. Daha once buna benzer bir durumu alışverişte de yaşadık. Elimde olmadan yaptığım bir davranış bu benim. Cekineceğim hicbir durum yok ilişkimiz belli bir seviyede oturmuş bir ilişki ancak bazen cocukca davranıyorum sanırım. Bu konuyu ve birkac konuyu daha dun dile getirdi. Sacma sapan davranıyormuşum son donemlerde. Ve birbirimize birkac gun zaman tanıdık. Kendimi toparlamam icin. Benim kararlarımın cok cabuk değişmesinden, isteklerimi net olarak ifade etmediğimden vs rahatsız olduğunu dile getirdi. Şoyle bir baktığımda da haklı olduğunu anlıyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum.. İcimi dokmek istedim sizlere...

Sağlıcakla.