Selam kızlar. Canımı sıkan fakat duşunmemeye calıştığım, bilincaltımın derinlerine ittiğim bir olay var sizinle bugun paylaşacağım.
Erkek arkadaşımla bir ilişkiye başlarken biraz sallantılı başladık. Cunku onun master icin yurtdışına gitmesine az kalmıştı ve bu uzak ilişki olayının bizi nasıl etkileyeceğini bilmiyorduk.
Bir gun cok ozel bir anımızda bana biraz da alkolun etkisiyle “aslında ilişkiye başlarken nasılsa giderken ayrılırım kafasıyla başlamıştım ama şimdi asla oyle duşunmuyorum,senden ayrılamam” dedi. Soylerken romantik tatlı civciv duracağını sanmıştı sanırım ama bende bu soylediği ciddi bir hasar bıraktı
Bu olaydan sonra, her aklıma geldiğinde itici bir şekilde ona laf sokmaya başladım. Orneğin, “4.ayımız kutlu olsun, bak 6 ayımız kaldı

Neden bilmiyorum ama kendimi olası bir ayrılığa hazırlamaya başladım ileride uzulmemek adına kaptırmamaya calıştım.
Bugun, yaptığım bu ayrılık şakalarına alışmış olacak ki “ben senden ayrıldığımda..” gibi bir espri yaptı ve şok oldum.
O da nedir yani sende hep yapıyorsun diyince, bunu seni utandırmak icin yapıyorum ama artık utanmıyorsun da minvalinde bir şey soyledim. Oturup ağlasam ağlardım yani o an, bastırdığım tum duygular su ustune cıktı.
Gercekten kotu hissediyorum ve paylaşmak istedim.