Merhaba kızlar
Eşim işten geldi yemek yedik sonra kızıma dediki annenle ne etkinlik yaptınız o da birşey yapmadık baba dedi, bugun sadece oyun hamuru falan oynadık, eşimde işte niye bi şeyler yapmadınız dedi. Bende her gun her gun yapılmıyor dedim. Yapın falan dedi. Her gun yapamıyorum dedim. Amaher gun soruyor kızıma. Bende kendim aktif iş hayatım vardı 4 senedir evdeyim cok bunaldım.
Eşime dedim ki ben 4 yılımı verdim hala soruyorsun dedim. Zaten onun icin evdesin falan dedi; madem dedim sen dursaydın 2 yıl. Benim kadar para kazanabilecek miydin dedi.
Bende işe başlayayım kızımı en iyi kreşe vericem dedim, evet evet parayla halledersin dedi
Biz senle aynı şeyi duşunemiyoruz dedi. Bende senle aynı şeyi duşunmeyince, senin icin ortak duşunce olmuyor dedim. Ve kızım inanılmaz yoran bir cocuk ona rağmen ben birşeyler yaptırmaya calışırım, kustu bana gitti cok sinir oldum.
Kendimi baba suclu hissettiriyor boyle boyle bir şekilde. Ama inanın 4 yıldır bi gece bile birine bırakmadım kızımı, hep dibdibeydi. Her gun de etkinlik gercekten olmuyor. Zaten evde iş yaparken yardim eder kızım bana o zaman bile biseyler oğreniyorlar
Ben bu eş kişisine nasil davranayım diyin?