Etrafımda konusabilecegim pek kadın arkadaşım yok o yuzden gelip gelip buraya konu acıyorum affedin.
İlk olarak konu is yerim, iş yerimden sorunsuz istifa ettim. Giderken hocam gitmeyin kalın muhabbetleri oldu cok ısrar ettiler istemedim.
Benden sonra bir iş arkadaşım okulla sorun yaşadigi icin istifa etmek istedi bizim kurum ozel eğitim yani oğrencileri birebir alıyoruz. Bu hoca oğrencilerle ilgili yanlış yapılan birtakim hataları gidip idareye soylemiş istifa ederken mudur de surekli hatayı karamel hoca mı yaptı karamel hoca mı dedi demiş. Arkadaşım da cıkışmış neden her şeyi ona bağlıyorsunuz o değil demiş. Ben şok oldum cunku bizim kurumda zaten birkac oğretmeniz ve akademik calışan sadece benim desem yeridir diğerleri hep aynı şeyleri calışıyor uzmanlık alanları farklı ki yapılan hatalarda benim branşımdaki herhangi birinin yapmayacağı hatalar. Yani Allah şahidim benim aldığım hicbir oğrencide gerileme olmamıştır 5 aydır buradayim ciddi ilerlemeler kaydettik. Oğrencilerin idareye ozellikle gidip ben karamel hocayla calışmak istiyorum demisligi de coktur. Bir de bunu soyleyen mudur benim gitmemem icin cok dil dokmuş gel bende kal gitme diye ısrar etmiş biridir.
İkinci olarakta erkek arkadaşımın oğrencilikten kalma evi başına bela olmuştu eşyaları acil satması gerekiyordu. Neyse benim bir tanıdığımda camaşır makinesini aldı. Makine bozuk cıkmış. Beni arayıp soyledi ben de hemen ucretini iade ettim kimseden de para istemedim sadece erkek arkadaşıma beni karıştırmadan ev arkadaşlarına soyle sana odesinler dedim. Erkek arkadaşım da aradı eski ev arkadaşını hala yakin arkadaşlar dedi boyle boyle cocuk da beni sucladı senin kız arkadaşın buldu alıcıyı diye erkek arkadaşım da onunla ne alakası var şimdi diye ona cıkıştı normal olarak. Yok onu bekleseymisiz şoyle boyle olmazmış ve konu bana geldi bana cok vakit ayiriyormuş onu aramiyormuş sormuyormuş. Cocukla arada biz de konuşuyoruz bir de bana diyor ki işte sen bu şehirden gideceksin diye ben x'i aramıyorum (erkek arkadaşımın adı) siz daha cok vakit gecirin diye.
Gercekten sinirlenmeye haksız miyim boyle tiplere ?