merhaba
Gecen senenin başlarından beri bir cocuk var hep onun hayalini kurup duruyorum engel olamıyorum asla kendime. Bayadır dersler sınavlar odevler derken aklıma gelmiyordu ama şuan boştayım ve resmen her dakika fotoğraflarına bakıp onu duşunuyorum. Gecen sene Twitterdan benimle cok ilgileniyordu ortak arkadaşımız var lisede de aynı lisedeydik. Surekli bi muhabbetimiz oluyordu hatta bana birbirimize gore değil miyiz sence diye bir şeyler soylemişti ben de yok ya ne alaka boşver demiştim salak ben Ama o zamanlar da hayatımda ilgilenmem gereken daha onemli şeyler vardı hic o gozle bakmamıştım. Twitter hesabım kapandı yeni actım ordan takipleşmedik oyle kaldı birdaha hic konuşmadık. Ben de hep twitterdan stalkladığım icin arkadaşlarım gaza getirdi instagramdan takip isteği attım oyle takipleştik birkac ay. Hikayesine bir şeyler yazdım hic yuz vermedi dedim herhalde sevgilisi var cok ayıp oluyor boyle yapmam diye duşundum. Arkadaşlarım da goruştuğu biri var galiba dedi oyle duymuşlar. Ben de daha fazla umutlanmamak icin instagramdan sildim onu. Kendi kendime soylendim tanımıyon etmiyon niye taktın bu cocuğa diyee
birkac gun once dışarıda gordum allahım o kadar tatlı ki hayallerimdeki gibii cok pişmanım zamanımda yuz vermediğim icin ama cocuk hatırlamıyodur bile o konuştuğumuz zamannları. Her gunn her saat her dakikaa duşunuyorum sanki eski sevgilimi unutmaya calışıyor ama unutamıyor gibiyim napıcamm benn bir de tek şansım instagram ordan da sildim oturdum salaklığıma yanıyorum