Ben 26 eşim 38 yaşında. 20 yaşımdayken evlendik. Cok buyuk bir heyecanla gercekten severek evlendim. Ama eşimde o heyecanı goremedim. Nedeni yaş farkı olabilir, hayattan beklenti farkliligi olabilir bilmiyorumm. Şuan 2 erkek evladımız var. Biri 5 biri 3 yaşında. 7 yıllık evliyiz. 5 yıl boyunca eşim bana ilgi gostersin sevdiğini belli etsin ozel gunlerimde kucuk de olsa hediye alsin, ağzından beni ozel hissettirecek iki cift guzel soz soylesin diye kac defa aldım karşıma konuştum. Boyle devam edersen seni sevmekten vazgecmem dedim. O kadar umursamaz ve soğukkanlı ki yeri geldi karşısında hungur hungur ağladım bana biraz ilgi goster diye. Yeri geldi tamam haklısın bundan sonra dikkat edicem diyip aynı tas aynı hamam devam etti. Yeri geldi ben boyleyim kabul edersen diyip eyvallahi olmadığını belirtti. Ben bu tepkileri karşısında yeri geldi sinir krizleri gecirdim. Cinsellik dışında yanıma oylesine sarılmak opmek icin yaklaşmadi. Gun başlarken kucucuk bir şeye bozulup gun boyu onun tribini atardı. O kadar sıkıldım ki. Eşimin yurt dışındayken Tr de yaptırdığı bir villası vardı. Ailesi bizimle orada yaşamak istedi. Kabul etmedim diye beni sevmediler ve bunu her defasında hissettirdiler cok kalbimi kırdılar sayısızca yaptıkları saygisizliklar bana ve aileme. Benim de onların yaptıklarına sinirlenip cahilce tepkiler de verdiğim oldu. Ama genel olarak sevmeyi bilmeyen bir aile ve onlarin oğlu ile evliyim. Zaman icinde her gecen gun daha fazla soğumaya basladm. Daha sonra bana birinin aşık olduğunu oğrendim. Daha doğrusu o kişi bana messengerdan yazmış, aşkını uzun uzun anlatmış. Buna ben kibar bir şekilde red cevabı verdim tabiki. Eşim de okudu mesajları ama neden kufur etmedin de kibar bir şekilde yanıt verdin diye ona takıldı ve o gunden sonra beni kaybetme korkusu oluştu. Hem cok ustume dusuyor hem kıskanclıktan ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Şuan markete gitsem o bile gozune batıyor. Markete neden gidiyormusum eskiden gitmezmisim eve sipariş verirmisim vs vs. Cok bunaldim. Cok soğudum. 2 evladımı duşunuyorum ama evde ya konuşmuyoruz yada hep tartışıyoruz. Cocuklar da mutsuz bir evliliğin icinde mutsuz oluyorlar gorebiliyorum. İnsan soğuduktan sonra tekrar ici ısınır mi eşine. Cocuklar icin evliligimi devam ettirsem ilerde pişman olur muyum? Bosansam pişman olur muyum? Cocuklar icin hangisi daha hayırlı? Eşimden ayrılsam cok uzulcek yiprancak bunu da biliyorum. Cok kararsızım. Cok mutsuzum. Cok kafam karışık. Kırıcı olmayan yorum ve eleştirilerinizi merak ediyorum