bunu bu sıralar daha iyi anladım her ortamda olur ya olmasa da olur denilecek biri. o kişi hep benim. her yerde hep ben oluyorum. her arkadaş grubunda birini cıkartacak olsalar ilk ben gozden cıkarılıyorum. mesela ornek vereyim, vizelerimiz vardı ve sınıfta konuştuğumuz yakın olduğumu duşunduğum arkadaşım notlarımızı birbirimizle paylaşabiliriz vs. demişti oncesinde bana. ben de tabi olur dedim. şimdi muhabbet tekrardan acıldı bu sefer de ya ben not cıkaramadım gibi bir şeyler geveledi. tamam dedim ben de, sonra başka birinden tesadufen oğrendim ki kendi aralarında 4-5 kişi paylaşmışlar notlarını slaytlarını vs.
ben not derdinde değilim hic vermesin sıkıntı değil. ama hemen insanlar beni ekarte edebiliyorlar. ve bu kişileri yuz yuze daha gormedim bile online eğitim olduğu icin. beni tam olarak tanımıyolar yani ama yine de bana boyle davranılıyo. o kadar moralim bozuldu ki sınava ağlaya ağlaya girdim. insanların arkadaşlık ilişkilerine cok ozeniyorum. neden onemsenmiyorum sizce, ne yapabilirim mesela boyle hissetmemek icin?