Herkese merhaba
Cok hassas ve bunalımda hissettiğim icin psikoloğa gittim. Henuz 2 seansı tamamladım. Ama ıcime sinmeyen bazı durumlar oldu.
Oncelikle daha iyi hissediyorum. Bana depresif olduğumu, kaygı bozukluğu olduğunu ima etti ama şuan kronik değil akut bir donemde dedi. Psikiyatr ile eş zamanlı olarak ilerlemeyi teklif etti fakat maddi ve manevi buna hazır olmadığım icin reddettim.
Şimdi gelelim beni rahatsız eden kısımlara.. her iki seansta da telefonuna iki kez goz attı. Bunda ne var diyebilirsiniz ama odasına alacağı bi duvar saati veya masa saati ile bu durumu cozebilirdi. Bundan rahatsız oldum. Ikıncı seansta bi kağıt parcası yırtıp bununla oynadı. Bu da tuhaf geldi
Ve ucuncusu ilişkimle alakalı bir durumu acıklarken kendi kişisel yorumunu şu şekilde yaptı. Elbette haklısın o sana danışmadan yurt dışına gitme kararı almış sen duşunursun tabi o orada ne yapacak ne edecek kimle yatıp kalkacak cok haklısın bunu duşunmekte dedi.
Ve konuşma esnasında iki kez danışanlarından birinin de başına buna benzer şeyler geldiğinden ornek verdi. O kişi de boyle davrandı ve boyle bir sonuc elde etti diye. Ornek vereyim. Danışanlarından biri de benim gibi hep taşın altına elini koyan , fedakar biriymiş ve eşinden zorla boşanmış. Diğer eşi ile tanıştığı zaman adam ilk başlarda el bebek gul bebek davranırken kadın taşın altına elini koydukca yine eski eşi ile yaşadığı problemleri yaşamaya başlamış .
Bu da tuhaf geldi acıkcası. Danışanı kim bilmiyorum ama onun hikayesinden bahsetti.
Ucuncu seans icin randevu alacağım ama aklıma takıldı danışmak istedim. Ben mi buyutuyorum acaba ? Yoksa bunlar doğal olan şeyler mi