Selam kızlar. Sohbet etmek adina bir durumdan bahsetmek istedim. Kiz arkadas konusunda maalesef cok memnun olamayan biriyim. Değer veririm hem de fazlasiyla. Ama ayni degeri pek goremedim. Bir kisiden bahsetmek istiyorum mesela. Arada konusuruz ederiz eskiden daha samimiydik. Fakat pandemi vs. Mesafeler oldu. Bir gun bulusuyoruz toplanip. Bana surekli iyi misin sende bir haller var diyor soruyor. ben de iyi olduğumu bir sorun olmadigini soyluyorum.(gercekten yok bu arada) Neyse bu olay bu sekilde baska bir gun de arkadaşımla bana sizde soyle melankolik bir depresyon havasi var diyor. Hayata bu sekilde bakmamamiz gerektiğini soyluyor. Biz de boyle bir durum yasamadigimizi gayet iyi oldugumuzu soyledik. (Pozitif duşunmek gerekirse iyiligimi duşunuyor bence diye dusundum) ama genel anlamda goz onune aldığım zaman uzerimde bir psikolojik baskinin olduğunu duşunuyorum. Bunun yaninda ben kendisine sosyal medyada hikayelerimi vs gizlerim. Cunku ne zaman baksam bende olumsuz birsey oluyor nazar vs gibi hani. Bu tur kisiler adina ne yapsam bilmiyorum şoyle saf temiz bir arkadaslik iliskisine rastlayamadım bir turlu.