Merhaba.Neredeyse 3 yıllık evliyim.Klişe ama severek evlendik.Bayağı zorlu yollardan gectik.Eşim lenfoma oldu kemoterapiler gecirdi vs vs.Yıllarca benim peşimden koşan adamın kanser sonrasi ben koştum sanki.Hep uzuldum ettim cocuğunun olmmasından korktu etti vs derken bir sekilde evlendik.Ve cocuğumuz oldu.Cıcuktan sonra bir turlu toparlanamadık.10 aylık neredeyse.Biraz zor bir cocuk hala oyle.Başlarda cocuğu emziremedin besleyemiyısun oje surme cocuğa gecer cami acma cocuk uşur diyen adam gitti cocuğula hic ilgilenmeyen bir adam geldi.Zaten yatağını salona ayirdi sesten uyuyamıyormuş diye.Başlarda cok kavgalar ettim altini değiştir sen de uyut sorumluluk alsin diye birkacini yapti sonra ben yoruldum artik cocuk kucağimdaylen tartişmaktan coğu seyini ben ustlenir ben yapar oldum.Yani cocuğum olcak mi diye endişelenen adama allah cocuk verdi sapasağlam beklediğim değeri vermiyor.Bitcoine furyasına kapildi sğrekli elimde telefon.Bugun canli dersteyken 1 saat cocukla oyna ve tv karsına oturtma dedim ki bu belki 100. Soyleyişim baktim yine oturtmuş elimde telefon durmuyor napiyim diyor.O kadar bıktım ki buyuk kavganettik sen bu bitcoini ve cocğa ilgisizliğini birakmazsan gercekten boşanmak istiyorum daha 28 yasında ne gebeliğim var insanda biraz heves olur su cocukla ilgilenmek icin dedim.Daha oncede kavgalar ettik annesi bakiyor kizim daha nasil baksin demişti şimdi o da goruyor ben calişirken annesini getiriyor eve baksin diye işe gitmediği halde bile duşunun.Son iki aydir bitcoine takti takali cocukla ilgilenmiyor.Kendi aileme cok ilgili bi babaymiş gibi lanse etmekten ailesine de oğlunuz yukumu hafifletmiyor diye dert yanmaktan yoruldum.Bugun oruclu oruclu ders oncesi cildirip ağladim artik.Alttan aldim annesine babasina sikayet etmedim huzurum olsun anne babadan daha fedakar olur gibilerinden de kendimi avuttum ama ben bu değildim.Her zaman ananın babanın karının kocanın madddi manevi cocuk ev işi vs konularında paydaş olmasi gerektiğini savundum yillarca kendim neler yasıyorum su an.Gercekten boşanmak istiyorum bu sekilde cocuk yasına girecek.diyorum zamanlar geri gelmez ben yine yikar yedirir giydiririm yorulurum ama sen su cocuğa babalık yap artik yeter aşamasina geldim.Bitcoin denen sey kumar gibi bu ay bitti bakmcam onumuzdeki ay cikcam diye diye haftasonlari kapaniyor odaya calişiyormuş analiz yapiyormuş beyim.Ben ufacık cocukla kostur et yine.Birileri bana abartiyorsun ya da cok haklisin desin.İnanın eniştem o kadar guzel cocuk bakiyor ki karşilastiriyorum ve ağlamak istiyorum.Kayınvalidem kavga sirasinda sen eniştene ne bakiyosun o oyle alişmiş bizimki boyle alişmadi buyuk cocuk mu bu altini değiştirsin baksin demişti unutmuyorum...