Yahu anlamıyorum neden ? Neden sahte telif ?
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yahu anlamıyorum neden ? Neden sahte telif ?
-
24-09-2022, 17:14:29Yahu artık anlayamıyorum video atıyorum +160 bin oluyor bi bakıyorum gum alakasız biyerden telif geliyor.Abi bunu yapan benim insanım ben biliyorum ya mukemmel bir katagoriye girdim.Nasıl olduysa 2 hafta sonra sahte telifler yağmaya başladı.Abi yapmayın bunu gozunuzu seveyim ya herkes ekmeğinin peşinde ha bizde biliyoruz atmayı bende 1 tane fake mail acıp komple o iceriğin olduğu videolara telifmi atayım ? İstediğiniz buysa bizde yapalım arkadaşlar zor birşey değil aşşaya tıklayıp telif at demek.Artık bıktım usandım ya gidip yunanca calışıyorum gum telif.Korece calışıyorum gum telif.Brezilya icerik calışıyorum gum telif.Bunların hepsi sahte telifler bıktım artık ya zorundamısınız arkadaşlar.Bunu yapan genellikle 16-18 yaş arası olan kardeşlerimiz.Ha yaşı kucumsemiyorum kesinlikle akıl yaşta değil baştadır.Ama boyle yaparak kazanamazsınız gozunuzu seveyim yapmayın şunu ya.Ne zaman kanallara girsem [email protected] gibi birusu mail ile karşılıyorum ya arkadaşlar bu kadar ac gozluluk ayıptır gunahtır ya.Neyse sinirlendim boyle bir yazı yazmak istedim herkese bol kazanclar.