Kızlar ben ayrıldım. Rahatlmak icin sebeplerini yazmak istedim... Ben biriyle ciddi niyetle konuşuyordum fakat şoyle bir şey oldu ve ciddi değil galiba diye şuphelerim arttı. Kolay okunsun diye vukuatları madde madde yazacağım. Madde madde yazdım istediğinizi atlarsınız

1. Ailen ile tanışmak istiyorum dedi. Tamam dedim. Annen ile telefonda konuşmak istiyorum dedi. Anneme soyledim kabul etmedi. Gelse ailesi ile gelirdi dedi. Burada ablaları var ve o zaman babası da yaşıyordu. Bu işler aileyle goruşulerek başlanır. Tek başıma konuşup ne yapacağım hem de telefonda tuhaf değil mi dedi. Bari kafede goruşun diye ikna etmeye calıştım ama ne annem ne konuştuğum kişi ikna olmadı. Sonra da bizim hic uygun zamanımızda olmadığımızı bile bile artık ailenle tanışma vakti geldi dedi. Ben de tamam aileler goruşsun artık dedim. Meğer ablasını getirecekmiş sadece ablası ben ve o. Ona sitem ettiğimde ise yalan soyledi yok bana babana soyle demişmiş de kulluyen yalan. Ze zaman oyle bir şey oldu ben hatırlamıykrum hep aileler devre dışı kalıyor nedense dedim. Resmen oyalıyor. Anlamıyorum ailesi ile gelmesi bu kadar zor mu?
2. Bu goruşme olayı bir turlu ayarlanamadı beyefendi hemen ara vermek istedi. 3 ay boyunca ne ses ne seda. Ben ama cok bağlanmıştım duşunun her gun saatlerce her şeyi konuşup birlikte vakit geciriyoruz insan alılır bağlanır tabii ki
3. Bu kişi meğerse o 3 ay icinde (sadece ara vermek istedi, bitmemişti!) başka kadınlarla kızlarla goruşmuş hatta aynen bende yaptığı gibi whatsappden ablası ile tanıştırmış. Sonra da o varken aynı anda başka bir suru bayanlarla goruşmuş. Zaten benimle konuşurken de başka bayanlarla netten buluştuğunu oğrendim sacma sapan bahaneler uydurdu yok kadına acımışnış yalnızmışmış. Sonra o konuştuğu kız nışanlanmış ve bu o ara bana donuyor. Maalesef ben cok sonradan oğrendim bu olayı yoksa bir araya gelmezdim resmen ihanet.
4. Buz gibi soğuk. İlgi alaka sıfır. Benim gosterdiğim ilgiler havada kaldı. Benden alınan alındı ama geri donen hicbir şey yok. İlk başta o kadar ilgili oluyor ki sanırsınız duygusal biri ama asla bu sadece kadınlara pencesini takmak icin kurtun taktığı bir koyun postu. Konuştuktan 2 ay sonra once ilgiyi kesti (tam o ara bağımlı hale gelmiştim) ve benden 10.000 TL istedi. Salak gibi verdim sonra geri almak icin uğraş dur. Sadece benimle eskisi kadar ilgilensin sevsin diye yaptım. Surekli borcum var borcum var diye soylendi ama dairesi var ve ben ona doğum gunu hediyeleri alırken benim icin hicbir şey yapmadı. Ama kendine yan daireyi almayı duşunuyor madem borclu ne alaka. Bana para harcamaktan korktu adam en ufak bir şey bile yapmadı. Restorana gidiyoruz hemen hesabı uzerime yıkıyor. Alışveriş yapıyoruz ayrı odeniyor. Hatta benim buralara bile sırf benim icin hic gelmedi hep ablasına doğru gidince yolu duştu diye goruştuk ama diğer zamanlarda hep benim gidip gelmemi bekledi. Yaptım aptalım ya. İlişki icin savaşılmalıdır diye duşundum. Peki bu onun icin de gecerli değil mi...
5. Psikolojim gitgide bozuldu zaten cok zor gunler yaşamıştım 4 yıl onceki boşanma olayından sonra bu şahış tam kendimi toparlarken karşıma cıktı peşimden koştu. Sadece eğitim calışması icin konuşuyorduk sonra o ilgili olmaya başladı. Artık yalnızlıktan sıcak bir kucak mı aradım bilmiyorum ama ilgisine alakasına dayanamadım. Zaten sonra onlar da kesildi ve ben iyice yoruldum ilgi arayışından kendimden cok odun verdim fedakarlık yaptım. Eğitim calışmasındaki işlerimi bitirmeyi bırakın, kendi calışmalarını surekli bana yaptırdı. Ben cidden cok bunaldım daraldım bitirmeliydim bitiremiyordum.
6. Cok utanıyorum. Ama soylemeliyim. Aramızda yaş farkı var. Bana kendisinde HPV virusu bulunduğunu gizledi tesadufen buzdolabında ilacı gordum oyle anladım. Doktorum maalesef bana da bulaştığını onayladı. En son sefer de cocuk istedi korunmayı bırakmam istedi. Madem evlenmiceksin niyetin yok neden boyle bir şey istiyorsun
7.Yine ailemle tanışmak istediğini soylemişti ama şu an inşaat işleri var evleri derli toplu değil o da bunu biliyor bence de bilerek boyle bir zamanda bunu dile getiriyor. Şu an adamların evleri inşaat icinde ben de taşınma telaşındayım daha her şey orralıkta yıkık dokuk yerleşmedim, bari benim ev bir yerleşsin de oyle benim evde aileler goruşsun dedim. Hala yerleşmedim...ben bilerek soylediğini duşunuyorum.
Ve nihayet o gun geldi. Cuma gunu artık ben bunun boyle olmayacağını acık acık dile getirdim. Ona sitem ettim hakkımı helal etmiyorum sana duydun mu pisliğin once gidenisin dedim. Saydım yaptığı iğrenclikleri bir bir. Canım cok yandı ama nihayet konuşabilmiştim. Seninle olan iki yılımız cok iğrencti. Hastalandım birlikte olduğumuz surece belki bu kız rahatsız diye uzaklaştın dedim(bipolarım ve borderline). Ve bu adam hic acık ve net değil. İlla konuları ben dile getireceğim sorun varsa ben tesbit edeceğim. Yok benim ilgisizliğine uzulduğumu gorunce o da uzuluyormuş sanki inandım. Nihayet kurtuldum. Ama arkadaş kalalım vs senin eğitim calışman vardı ya hani dedi (2 yılda hicbir katkıda bulunmadı, şimdi mi aklına duştu). Gece aramış. Cıkmadım uyuyordum. Yazmış. Hala benden ne istiyor bilmiyorum. Senin rahatsızlığın var ablam aklıma geliyor (ablası psikolojik rahatsız). Beni kullanan bu pislikten artık kurtuldum. Kendimi de kimseye kullandırmayacağım. Bu bana ders olsun, kimseye guvenip inanmayacağım. Ozellikle erkeklere cok dikkat edilmesi gerekşyormuş hele guzel alımlı genc bir bayansanız. Ve kesinlikle beni uyaran yakınlarımş dinlemeliymişim.