Merhaba
dun tanımadığım bir numara aradı akşama doğru. Actığımda onur diye birini aradığını soyledi ve siz kimsiniz dedi. Fakat cok rahat konuşan bir kadındı. Ben de işletme amacıyla arandığımı duşundum. Daha sonra bugun oğle saatlerinde kucuk bir erkek cocuğunun fotoğrafı bulunan biri whatsapp dan merhaba diye mesaj attı. Kimsiniz dediğimde onur bey değil mi dedi. Dun de aynı kişi icin arandım siz kimsiniz dedim. Isminin bulent olduğunu soyledi. Siz bayan mısınız dedi. Ben de numarayı ekleyip aradım fakat eklediğinde cıkan numara ile whatsapp takı numara farklıydı. Acan kişi bir kadın ve siz ne icin arıyorsunuz diye sordum. Kendisinin aramadığını, numaramın kayıtlı olmadığını belirtti ben de konuşmanın goruntusunu alıp atacağımı soyledim. Kadın hic panik olmadı dolandırıcı olabilir vs dedi. Fakat kadının seni dun akşam beni arayan kişinin sesine benziyordu.
Daha sonra numarayı kaydettiğim icin bu kişi fotoğrafımı gormuş ve cok guzelsiniz maşallah tanışalım gibi mesajlar attı. Ben de bir mesaj daha yazarsa savcılığa başvuracağımısoyledim ve sesini kesti.
Whatsapp numarası ile kaydedilen numara nasıl farklı olabilir ? Başınıza boyle bir durum geldi mi ? Benim icin iki ihtimal var. Ya dolandırıcı ya da tanıyan işletmek isteyen birisi..