aileemlerin yaşadığı dairenin alt katına bir aile taşındı. ciftin covukları var. buaraya kadar her şey normal. lakin; kadın cins mididr nedir anlamaadık surekli sikayette. yan taraftaki daieyi : " oğlum saat 9 da uyuyacak ses yapıyorsunuz diye uyarıyormuş ( 12 de camdan baktık ışıklaırı acıktı. ) kaldı ki şikayet ettiği yan komsusunun 2 tane kucuk cocuğu var.
geldiği gun anneme uyarı da bulunmuş halı silkelemeyin diye tamam demişler.
gecen gun cıka geldi balkonuma sac, şeker kırıntı gelmiş diye. hayır hava zaten kotu . annem evde yardıma kmse yokken o haliyle halı silkeleyemeyez. her şeyi gectim sac teli tarifini vermeyeyim ama bizim eve ait olamaz. kadın resmen kafaya taktı apartmanı. gecen gun eve geliyordum bir komsuyla konusurken beni tanıyınca maskeden hemen bi sustu. ne dediğini duymadım. boyle insanlara sinir oluyoum. ailem kac yıldr bu aparymanda oturuyor. hickimse şikayetci olmamıştır be varken de yokkende. hatta herkes birbirini bilir tolere edilir. şaştım kaldım. nasıl tolere edilir bu komsu?

DİPNOT : ARKADAŞLAR BİZ DE HALI SİLKELEMİYORUZ ARTIK TAHMİN EDERSİNİZ Kİ. AYRICA YAŞLI BAŞLI KADIN HALIYI KENDİ BAŞINA NASIL CIKARSIN ?! VERDİĞİM ORNEKTEN KASIT ŞU; BİZİM APARTMANIMIZ BOYLE ŞEYLERİ DERT ETMEZDİ. KİMSENİN KİMSEYLE KIRGINLIĞI KUSKUNLUĞU YOKTU. ŞİMDİ YAPMADIĞIMIZ ŞEYLE SUCLANDIK. OLAY BU. LUTFEN GUZEL OKUYALIM YORUMA HEMEN GECMEYELİM.