Merhaba hanımlar forumda yeniyim. 23 yaşındayım bu sene Allahın izniyle endustri muhendisliği bolumunden mezun olacağım. Pandemi dolayısıyla eğitimimin son 1.5 senesini online derslerle gecirdim ve okulda hocalarımla ic ice gormem gereken son donem ana meslek derslerimin hepsini cok verimsiz olarak online işledik. Uygulamalı fabrika derslerimin hepsi online eğitimle cop oldu. Tabiki mesleğim hakkında bilgim var ama pratikte bir endustri muhendisinin fabrikada neler yaptığına biraz fransızım haliyle. Kendisi endustri muhendisi olan veya calıştığı yerde endustri muhendisi olan var mı? Calışma yaşamında ofiste mi yoksa sahada mı yer alacağım, işin teorik kısmında mı pratik kısmında mı yer alacağım vb. temel bilgiler verebilecek olan mı? Bu arada okulunu okumuşsun burda mı soruyorsun diye linclemeyin lutfen stajlarımı pandemi nedeniyle yapamadım, internette cok yuzeysel bilgiler veriliyor, okuldaki hocalar dersini anlatıp gitme peşinde, ailemde de ilk muhendis benim hatta lisans mezunu olan ilk kişi ablam ikincisi benim. Dolayısıyla cahillikle suclamayın lutfen