Kasım 2012'de Serkan abinin ***'da paylaştığı videoları izleyerek bu işe adım attım. Tabi o zaman unlem ve sahte telif gibi dertler cok azdı bas videoyu al parayı donemiydi. Belki de şansım yaver gittiği icin 10$'lık sınırı gecmeden 1.ay icinde PIN'im gelmişti. O zamanlar 11.sınıfa gidiyordum ve 2-3 ayda işi kavramıştım. Kazandığım 250-300 lira ihtiyaclarımı karşılamaya fazlasıyla yetiyordu, ailemin durumunun iyi olmasına rağmen yuk olmak istemiyordum.
12.sınıfa gectiğimde sıradaki hedefim dershane masrafımı karşılamaktı, malum universite sınavlarına hazırlanma da vardı ikisini bir arada nasıl surdureceğimi duşunurken bir kategori buldum ve eskisi kadar uğraşmadan 4 haneli rakamlar kazanmaya başladım. Bu kategoriyle ilk kez kanallarım teliften ucmaya başlamıştı, kendimi şartlandırarak bunu bir duzene oturtmaya başardım. 2-3 ay bu şekilde calıştıktan sonra sektore bir sure ara verip derslerime konsantre olmaya karar verdim bu sure icinde de dershane taksitlerimi tamamen kapattım ve Anadolu Universitesi İşletme Fakultesini kazanarak İstanbul'dan Eskişehir'e gittim.
2014 Eylul'de yaklaşık 3-4 aylık bir aradan sonra universiteyi kazanmamın rahatlığıyla sektore yeniden başlamaya karar verdim. Ama işler zorlaşmış; calıştığım sektor sahte teliflerden ve unlemlerden gecilmez olmuştu. Aradan gecen zamanda ara sıra baktığım YTPara'ya onaysız olarak uye oldum, burası bile o kadar kısa zamanda değişmişti

Şimdilerde ise annem bu işe merak salmış durumda, yemek kanalı actım bir de prof. makine aldıktan sonra onun kanalına video yuklemeye başlayacağım

Benim 2,5 yıla sığan hikayem boyle. Planlı ve duzenli bir şekilde calışırsanız, şansınız da yaver giderse bu fırından daima ekmek kazanırsınız. Denemekten vazgecmeyin devamlı farklı şeyler deneyin zaten biri tuttuğu zaman guzel paralar kazandıracaktır