Oncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız cocuğu olan.
Arkadaşının eşiCocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah cocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi cok sinirim bozuldu benim ilk cocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim secerek alacağım dedim hemde ben erkek cocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yuzume bakıp soyleyip kahkaha atıyor.Kızı da gecen cocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim cocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi cocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergun. yani bunun cocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi cok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim goruşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum cok zor bir hamilelik geciriyorum duşuk tehlikem var ama insanlar uzup kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla