İyi gunler herkese.
Ust katımda iki cocuklu bir aile var. Taşındığım gunden beri sinir hastası ettiler beni. Karı koca terbiyesiz kufurbaz rezil insanlar zaten bağırmadan duramıyorlar ozellikle kadın. Cocuklar da haliyle surekli bağırıp cağırma halinde.
Gunduz yaptıkları gurultuyu tolere etmeye calışıyorum ama bakın bu kadın ağustos ayından beri cocukları bir gun dışarı cıkarmıyor. İki kucuk cocuk ve aşırı hareketliler insan bir parka goturur bir saat falan ama kadının umrunda değil asla dışarı cıkarıp bi enerji attırmıyor. E haliyle cocuklar da bizim kafamızın icine ediyorlar butun gun.
Ben kendimi gectim 1 yaşında bebeğim var uyutuyorum mesela sonra surekli bu korkunc gurultuye uyanacak diye stres oluyorum kafayı yemek uzereyim. Evime kim gelse siz nasıl yaşıyorsunuz bu evde diyorlar bu gurultude duşunun. Allahın cezası kadına mesaj atıyorum hem de akşam saatlerinde sessiz olur musunuz biraz misafirlerim bile rahatsız oluyor artık diye bana yazdığı "benim de misafirlerim var." tam bir ergen kadın, hic kusura bakmayın falan demez surekli misilleme yapmak icin boyle ergen cevaplar veriyor nefret ediyorum artık bıktım zaten hamileyim korunduğum halde, bir yandan bebek bir yandan bu insan gorunumlu yaratıkla uğraşıyorum.
Napayım lutfen akıl verin ben gidip saldırıcam bu kadına artık evde surekli aşırı bir gurultu var bebeğim uyuyamıyor kafayı yemek uzereyim.