Arkadaşlar ben bu hesabı hatırladığım kadarıyla 2013 Ocakta oluşturdum.Youtube hesabı acmıştım ve adsenseye bağlamıştım.Oyle oyle kazanmıştım.Uzuun zamandır kullanmıyorum ve artık adsense işime yaramıyor.Şu aralarda bana para lazım olduğu icin adsense hesabımı satma kararı aldım.Daha once en az 4 kere odeme almışımdır.Şu anda belli bi tarihe kadar olanları gosteriyor fakat oncesi icin hata veriyor. En son 2013 eylulun verilerini gosteriyor.Halbuki 2013 temmuzunda odeme almıştım ve oncesindede 1 yada 2 kere odeme almıştım.Her neyse fotoğraflarını atayım.Hesaba sadece 1 adet kanal bağlıdır oda size vereceğim maildeki kanal.Kanalın oluşturma tarihiyle adsenseninki aynıdır.Neredeyse 2 yıl oluyor acık adsensemde kanalımda.Kanalda video var fakat 1 yıldır hepsi gizli.Hic bir sorunu yok.Kapanmalardan,İşleme alınmamalardan kesinlikle sorumlu olmam.Fiyat iadesi yapmam bunu belirteyim alacak kişiye.

Dipnot: 1 Nisan 2013ten sonraki verilerin gozukmemesini az cok hatırlarsınız veriler yansımıyordu panele kazanclara tıklayınca gozukuyordu.Panelde o sorun cozuluyormu bilmiyorum kazanclara direk gunluk olarak bakabilirsiniz ama grafikten gozukmuyor.

Ucret : Siz belirleyin.Alacak kişiye hayırlı olsun.

---------- Spam Engelliyici 07:18 ---------- Onceki Mesaj 07:02 ----------

Tekliflere acığım arkadaşlar.Niye hic rağbet olmadı ya gerci saatin kac olduğunun farkında değilim galiba