Bıktım artık icimden taşanlar.. 30 yaşında bir cocuk annesiyim Her insan gibi eşimle anlaşamadığımız konular var.. 3 yıllık evliyim 2yaşında cocuğum var ben daha hamileyken eşim beni Aldattıcok pişman oldu ozur diledi ağladı afdiledi 1şans istedi affettim 1 şans verdim 2 yıl gecti unutamadım kırılan gururumu ama İnsanoğlu Bir defa da olsa hata yapar dedim beş altı ay oldu işe başlayalı benim calışma surecinde bu surekli planlar yapmaya başladı araba alalım arsa alalım Kredi cekelim borc olmadan hicbir şey yapamayız surekli dışarılarda bir işleri var oyle Surekli baskı yapmak da istemiyorum Calışıyoruz sonucta ikimiz de bana gore yetiyor o surekli borc olsun istiyor asla telefonunu karıştırmam iki uc gun once bir Bakmak istedim telefonuna Bu kadar bir şeyler alma isteği araba ev arsa Birine bir şey yazıyor mu merak ettim bir ortaklık soz konusu gibisinden Cunku bana fazla anlatmaz telefonu elime alır almaz bir mesaj dikkatimi cekti mesaj bir yerden gelmiş ama numara değildi şoyle bir mesaj Duş masaj birliktelik 350tl bu mesajı gorur gormez bu adamla yollarım ayırma zamanı geldi dedim yuzleştim sordum mesajla Hicbir ilgim yok kim tarafından gelmiş bilmiyorum boyle bir mesajla işim olmaz istersen her turlu araştırabiliriz dedi ama mesajı gonderen numara yok Deliye dondum şimdi bu durumda ben ne yapacağım Baba Evine Don Desem bir cocukla her şey eskisi gibi olmayacak biliyorum annem babam calışan insanlar ben calışıp Cocuğuma bakmak zorundayım şu an calışıyorum Kayınvalidem bakıyor cocuğuma o zaman cocuğuma kim bakacak boşanma Sam bu adamlar olan guvenim gitti guvenmediğim bir adamla Nasıl evli kalabilirim o kadar mesajla ilgim yok diyor ama boyle bir mesaj neden onun telefonuna geliyor 2 yıl once beni aldatırken bitirmeliyim bu evliliği şu anda Bırakıp gitsem ne yaparım Ne olur bana bir Fikir verin cocuğumu asla ona bırakmam ben aldım calışıp ona bakmak zorundayım kime baktıracağım deli olacağım 2 gundur Ağlamaktan Ne olur bana Fikir verin