merhaba nasıl başlayacağımı bilemiyorum. ben kamuda calışıyorum ve 26 yaşındayım. 6 aylık evliyim. birbirimizi severek evlendik. evlenmek icin eşim fazlaca acele etti. aslında tam olarak iyi bir şekilde birbirimizi tanıyamadık. şimdi devamlı tartışıyoruz. 1 gun iyisek 3 gun kotuyuz. eşim cok fazla kusuyor ve trip atıyor. benimde devamlı aklıma boşanma isteği geliyor. en son psikiyatriye gittim ama eşim benle gelmedi. doktora anlattığım kadarıyla doktor eşin narşist ozellikler gosteriyor dedi. herşeyimi kısıtlıyor, onsuz birşey yapmamı istemiyor. balkona bile cıkmamı istemiyor. en onemliside konuşurken devamlı sozcklerime dikkat etmeliyim cunku icinden seciyor ve kendi uzerine alınıyor. şuanda tatilde olduğumuz icin ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim ve zar zor beni annemin yanına getirdi. kendide annesinin yanına gitti. en azından işe başlayana kadar goruşmek istemiyorum.
bu arada anneside herşeye karışıyor. oğlum oğlum diyor başka birşey demiyor. oğlu yemek yemiyor beni sucluyor. beli ağrıyor beni sucluyor. ne yapacağımı bilemiyorum...