Arkadaşlar hem can sıkıntısı hemde bilgi paylaşımı acısından sizinle youtube gecmişini paylaşıcam yeni arkadaşlara belki ilham kaynağı olur

Başlangıc
Youtube işine başlamadan once webmasterlık ***da satış ortklığı upload link kısaltma ve kendime ait sitelerimle para kazanıyordum birgun ***da youtubenin amerikada deneme surumunu yaptığı youtube kazanc politikasını bir arkadaş anlatmış ve daha turkiyeye gelmediğini belirtmişti daha sonradan hatırlayan arkadaşlar vardır belki ilk konuyu karyotip adlı arkadaş turkiyedende bunun mumkun olabileceğini anlatmıştı konuya guzel bir ilgi olmuştu bende konuyu takip ederek ilk youtube kanalımı actım tabi telif olayını ozamanlar bilmiyoruz tek kanalla baya bi yuklendim fakat şansım vardıki ilk ay bu kanal kapanmadı ve 3 haneli duşuk bir odeme aldım 2. ay ise 4 haneli guzel bir odeme almıştım ozamanlar universitede okuduğumdan masaustu pc evdeydi ve ben cafeden video yukleyip dandik bir telefondan surekli kanallarımı kontrol ediyorum 2. kazancımla guzel bir pc alıp arkadaşlarla yurtta kutlama yapmıştık ve yurttaki bir kac arkadaşıda youtubeye başatmıştım daha sonra bu kanala 2 telif gelince satmaya karar verdim ***da durumu belirtim kazanc tablosunu gosterip kanalı satışa sundum ve forumdn bir kişi 6 bin dolar verdi kanala anlaştık arkadaşla cafeye indim satışı gercekleştirmekicin bir baktım kanal kapanmış cok koymuştu

GELİŞME
Daha sonradan kendi botumu yapmıştım vieoyap tarzı fakat o kadar gelişmiş dğeildi geşitli sitelerden bulduğum videoların linkini bota yapıştırdığmda etiketleri ve acıklaması ile beraber cekiyordu bu şekilde bi kac farklı kanal yaptım ve yine kazanc elde etmeye başladım fakat kanal kapanmalarıda oluyor ve bu benim direncimi biraz kırıyordu daha sonra vieoyapbotu cıktı piyasaya ve ben ilk kullananlardan biri olarak gayet memnun kalmıştım gerci ozamanlar bu kadar geişmiş dğeildi fakat beklentilerimi fazlasıyla karşılaşıyordu

daha sonra herkezin duşunduğu şeyi duşundum bota binlerce kanal bağlamak fakat bunun kolay olmaığını herkez gibi bende farkettim zahmetli bir işte bende kendi otomatik gmail acma programını yazmaya karar verdim
bot gmail acma suresini minumuma indirmeli ve guvenilir olmalıydı programı yazmaya başldım ve bitirdim herkeze yardımcı olması acısından ytparada satışa sundum

Sonuc

Şuan video yap hesaplarıma bağlı otomatik gmail programımla acılmış binlerce kanal var şuan actığım kanalları hem videoyap hesaplarıma bağlıyorum hem kanalalsatta satıyorum hemde ceşitli forumlarda satarak guzel gelir elde ediyorum hedefim guzel bir motorsiklet yada araba almaktı kısmetse bu ay hedefime ulaştım yediğim ictiğim yanıma kar kaldı sıradaki hedefim ise kısmetse bir ev almak

============
Arkadaşlar anlatıcaklarım bu kadar konu başındada belirttiğim gibi yazma amacım sizleri biraz olsun heveslenirmek ve yardımcı olmak duzenli bir şekilde sistemli calışırsanız olmuyacak birşey yok herkeze bol kazanclar arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 23:54 ---------- Onceki Mesaj 22:56 ----------

Yeni başlayan arkadaşların sorularınıda cevaplayabilirim bu arada arkadaşlar