Oncelikle merhaba. Umarım konuyu doğru yere acıyorumdur. Bu soruyu sormadan once cok duşundum. Tamamen vazgecmek ile hÂl caba beklemek arasında bir yerdeyim ve artık cok yorgunum.
Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ikimizde ilişkilerimizi henuz yeni bitirdiğimiz bir donemde tanıştık. Tabirii caizse hoş değil ama birbirimize yarabandı olduk ve her şeyi biranda geride bıraktık.
İlişkimizin ilk gununden beri nedense ona hic guvenemedim. Ama son zamanlarda artık "Kemal'im yapmaz" moduna girdim. Alıştığımdan mı, kor mu oldum bilemiyorum.
Neyse, erkek arkadaşımın eski sevgilisi ilişkinin başlarında birkac defa ona mesaj atmıştı. Şifremi unuttum vs bahanelerle. Bunlardan haberim vardı. Hatta bu kız bana dahi mesaj attı. Ne zamandır sevgilisiniz gibi sorular sordu, ne kadar kaba davransada kimsenin ahını almamak icin guzel bir dille ilişkilerinin bitmesine benim sebep olmadığımı ve onlar ayrıldıktan sonra goruşmeye başladığımızı soyledim.
Gel gelelimki benim sevgilimin telefonunu elime almamla dunyam başıma yıkıldı. Belli aralıklarla 3 defa daha konuşmuşlar. Konuşmalar gozukmuyor ekran goruntusu olarak duruyordu.
Kız benim varlığımdan sitem etmiş. Erkek arkadaşıma, 4 senelik sevgilin icin yapmadığın şeyleri iki gunluk elalemin kızı icin yapma tarzında konuşmuş. Benim sevgilimde, seninde hayatında mutlaka bir insan var sorsak bu kadar cok kız arkadaşlarınla konuşuyorsundur gibi bir mesaj atmış.
Yakalayınca once inkar etmeye calıştı, sonra mecburen anlattı. Biz onunla zaten olamayız, ailem istemiyor, bende onu istemiyorum, barışmak istesem zaten barışırım, o bana devamlı mesaj attı bende olmayacağını soyledim gibi cumleler kurdu. Ama benim icim soğumadı.
Yahu bu neyin hesaplaşması? Sanane kız kiminle konuşuyor? Peki benim kıza iyilik yapmam ve onun beni sırtımdan vurması?

Orada yaklaşık 1 saat kadar konuştuk. Hatasını kabul etti ve ozur diledi. Bende sindiremiyorum ayrılalım diyerek yanından ayrıldım. Arkadaşlarımıza ben onu aldatmadım, ben ona burada dil doktum o gitti tarzı şeyler soyluyormuş. Beni aldatmadığı icin benden defalarca kez ozur dilemeyecekmiş ama birgun oturup konuşacakmışız. Biteceksede dostca ayrılacakmışız..
İnsanlar cok mu geniş, yoksa sahiden bu aldatmak değil mi?
Bunu soylerken cok utanıyorum. Cunku erkek arkadaşımın 5 para etmez bir yalancı olduğunu biliyorum ama onu cok seviyorum. Sizce onu affetmeli miyim? Yoksa tamamen unutmalı mıyım?