Merhaba hanımlar benim kafama takılan bir sorun var sizlere sorup fikir almak istedim
Benim 2 tane gorumcem var ikisi de ozunde iyi insanlardır . gecen yaz kurban bayramında
memlekete Annemleri ziyaret ettik. biz memlekette ikin kayınvalidem merdivenlerden duşup
sağ bileğini kırıyor , bu esnada gorumcelerim sağolsun her turlu işlerini yapmışlar, biz memleketten
donduğumuzde 1 hafta daha iznim vardı ( calışan bir anneyim) kayınvalidem ile aramızda 1 sokak var
bu izin suresinde bende yardımcı oldum temizliği yemeği elimden geldiğince yardım ettim
iş başı yaptığımda her gun yine işten gelince yemeğe cağırdım (eli alcıda idi) ihtiyacları neyse yapmaya calıştım
sonra eli alcıdan cıktı, yavaş yavaş kendi işlerini yapmaya başlayınca eski duzene geri donduk hali ile
bir akşam kucuk gorumceme gittik bebeği olmuştu hem hediyemizi aldık hemde bi ziyaret edelim dedik
yedik ictik gulduk eğlendik herşey cok guzeldi , sonra sohbet başka yerlere gitti konu konuyu actı
ortam gerildi , soylediği şeyler hep ablasını savunması yok ablam şoyle yok ablam boyle surekli ama surekli
eşime yukleniyordu siz annem eli kırıkken yanında değildiniz, annemi gorunce uzuluyorum, ablam olmasa ne olacak
ki ablası bu sure zarfında 1 kere bile gelmiş insan değill , sonra hic unutmuyorum elini yumruk yapıp masaya vurarak yine soyluyorum en vefalısı benim ablam en vefalası benim ablamm deyip durdu
beni eleştirdi. benim hakkımda surekli ablası ile konuşuyormuş ne var ne yoksa soyledi.
bende dayanamadık artık sustum sustum ama en sonunda patladım ,
1.biz senin evine gelmişsiz bu afra tafran nedir.
2. evet ablan vefalı ama sana karşı
3.hem vefalı diyelim ( ki değil , gozum goruyor herşeyi) bunu allah bilsin sen neden surekli dile getiriyorsun
4.annene babana kim bakıyor benim eşim bakıyor (maddi anlamda) madem ablan vefalı neden destek olmuyor
eşimle kavga ettik aramız bozuldu boşanma aşamasına bile geldik
ya aslında cok şeyler var ama bende buyuk gorumceme oyle anlamlı bir mesaj attım ki ( şimdi bana melek gibiler)
ama hala icimde o gune ait bir huzursuzluk var aklıma geldikce huzurum kacıyor
sizce ben cokmu safım yada iyi niyetliyim