Şimdi bugunlerde youtube konusunu incelemekteyim fakat kafama takılan birkac konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum.
Oncelikle hali hazırda 2006'da acılmış icinde 13 video olan ve bugune kadar toplamda(2006'dan bu yana) 270.325 kişinin goruntulemiş olduğu ve 8 abonenin yer aldığı bir kanal mevcut bazı blog ve forumlarda incelediğim kadarıyla eski kanalın video indexlenmesine faydası olduğu soz konusu boyle bir gercek varmı ?
İkinci soruma gelince bu partnerlik konusu hakkında hesap eski olduğundan oturu tam anlayamamakla birlikte zanledersem partnerlik programına katılmışım cunku partner bolumune girince karşıma hesabınız zaten doğrulanmış ibaresi cıkıyor ve kanal ismimin altındada işortağı yazmakta yani bu şu demekmi oluyor youtube partner programındamıyım?
Sozu fazla uzatmadan bu eski kanalla ilgili ne gibi stratejiler uygulayarak kazanc elde edebilirim diyerek son sozumu soylerken herkese bol kazanclı videolar diliyorum.
Saygılar
Aynı konu ***'dada ben tarafından paylaşılmıştır. Amac bilgi birikimini arttırmaktır.
Youtube Eski Kanal Hakkında
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Eski Kanal Hakkında