Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve evlenmek icinde bir sure daha beklememiz gerekiyor maalesef maddi durumlardan dolayı.
Birbirimizi cok seviyoruz bundan hicbir şuphem yok. Fakat son zamanlarda erkek arkadaşım cok fazla kusmeye ve trip atmaya başladı. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi her an goremediğimiz icin bu yaptığının cok yanlış olduğunu defalarca kez anlattım ama anlamıyor.
Yeri geldi bağırdım yeri geldi sakin sakin anlattım yeri geldi uzuntuden ağladım ama yine de değişmedi. Ben cok sabırsız biri olduğum icin genelde ilk yazan surekli konuşmak isteyen taraf benim, sanırım bunu biraz kullanıyor ama artık cok yıpranmaya başladım ve artık gururum kırılıyor.
Normalde haftada 3-4 kez akşamları goruntulu konuşuruz ama şuan kus olduğu icin konuşmak istemiyor ve yatarken aramayacak bile. Kendini savunma şekli ise şu şekilde " sana kırıldığım zaman icimden konuşmak gelmiyor ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor" diyor. Tamam sevmediği anlamına gelmiyor olabilir ama bu durum cok sık yaşandığı icin geceleri ona kus yatmak veya gunlerce konuşmamak bana tuhaf geliyor cocukca geliyor acıkcası. Siz boyle bir durumla karşılaştığınızda nasıl bir yol izliyorsunuz merak ediyorum. Cunku ben artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.