Merhabalar kizlar.sevgilimle 3 ay birlikte olduk.evlenmek isteyen biriydi.ben geri durdum ailesyle arkadaslariyla tanismadim cok istemesine ragmen. aklimda sorular vardi.bir kez eski sevgilisini instadan arattigini gordum.tartistik.kizin arkasindan kufurler yagdirdi(bunu yaptiginda cok kizdim kendisine de ) neyse bir kavga sonucu ayrrildik.ve o eski sevgilisine dondugunu ogrendim(kiz surekli evlenmek isteyen biri benm tam tersim ) hirsla yazdim.seninleyken de onu seviyodum gbi kirici cumleler kurdu.inanamadim.nisanlanip ayrildilr.(isyerlerimiz yan yana)ayrilinca surekli benim oturudfm yerlere oturdu surekli dibimdeydi.yuz vermedim.numarami surekli ekledi sildi 10 ay boyunca.hic adim atmadim. yine nisanlandigini ogrendim bir baskasiyla.bana adim atmadi pesimde dolandi numarami ekledi ama adim atmadi.neden ?arkadaslarim keske sen yazsaydin ya da yuz verseydin gelecekti cocuk evlilik kafasindaydi sen kacirdin diyor.bazilari da niye sen yazacaktin bunca seyin uzerine onun ayaklrina kapanmasi lazimdi diyor.kafam cok karisik.