kızlar selam,

konuyu acsam mı acmasam mı diye cok duşundum ama hem paylaşmak hem de doktor onerilerinizi almak icin acmaya karar verdim. bende uzun suredir hipokondriya (hastalık hastalığı) var. anksiyete, depresyon, stres gibi durumlarda daha da artıyor. patofobim olduğunu da duşunuyorum, hasta olma korkusu yani. ozellikle kanser bende saplantı haline geldi diyebilirim. kışın bronşit gecirdim o zamandan beri sırt ağrısı cekiyorum bir kac kez doktora gittim kas ağrısı dedi ama ben manyak gibi kanser miyim acaba diyorum hala. ona gerek yok en ufak bi yerim şişsin ağrısın bi şey olsun kist mi kanser mi diye kendi kendimi yiyorum.

yaşamayan anlamaz inanın gercekten insanı cok yoruyor bu duşunceler. acaba diyorum ilgi ya da dikkat cekmek icin mi yapıyorum boyle. duşunuyorum cok duşunuyorum ama altındaki sebebi bulamadım bi turlu.

hasta olmak benim icin olum zaten. bronşit olduğumda ilkin acildeki doktor domuz gribi dedi. neye uğradığımı şaşırdım oluyorum diye evdekileri aradım. o saatte binip 5 saatlik yolu gelmişler ağlaya ağlaya. cevreme de cok zarar veriyorum bu rahatsızlığım yuzunden.

ya o kadar şey var ki anlatsam gulersiniz ama benim icin her biri birer travma. bir kere belimi zorladım tık diye bi ses geldi sonra belim tutuldu oturamıyorum kalkamıyorum oyle kalakaldım, başladım yine ağlamaya felc oldum yuruyemicem altıma mı yapıcam ben diye, herkese cocukca geliyor, şımarıklık gibi geliyor ama oyle değil işte kendimi kaybediyorum ben o durumlarda kriz geciriyorum resmen.

boyle boyle bir suru şey nasıl cocuk doğurucam bilmiyorum iki uc gundur sol kulağım ağrıyor, sol kulağımda tutarım ben de telefonu genelde acaba telefon yuzunden kitle falan mı oluştu diye duşunuyorum :S lenf bezlerimi yokluyorum surekli deli deli bir suru hareket.

cok rahatsız ediyor bu durum beni, tedavi olmak istiyorum bir an once. pskiyatra gidip ilac yazdırıp evime donmek istemiyorum cunku ilacla baskılandığında zaman icinde yeniden ortaya cıkıyor. bana onerebileceğiniz bir psikoterapist pskiyatr varsa sevinirim.

bu durumu yaşayanlar varsa onları da dinlemek isterim. teşekkurler okuduğunuz icin, iyi geceler.

arkadaşlar uzun suredir oldukca iyiyim cok şukur. konum guncelliğini yitirdiği icin kapatılmasını rica ettim adminlerden. eğer aynı dertten muzdarip olup da bana ulaşmak isteyen olursa bir mesaj uzağınızdayım. herkese sağlıklı mutlu gunler dilerim.