Oncelikle merhaba arkadaşlar,

Biliyorum youtube olsun burası olsun her yerde bircok karşılaştırma var. Neden tekrar actın diyeceksiniz fakat ben cidden arafta kaldım. Kafayı yiyecek duruma geldim lutfen bana soyler misiniz? Hangisini almalıyım ?

Oncelikle kamerası tabiki onemli ve G4'un kamerası daha iyi fakat oyun performansı donanımı S6'ya gore daha kotu olduğu icin bu kamerasının iyiligini goturur ve S6'nın kamerası da yerden yere vurulacak kadar kotu değil şahsen gayet guzel. SD card benim icin bir problem degil takmasam da olur. Tabiki ortada bir de Note 5 var şimdi note 5 genelde iş adamı ve işkadınlarına hitap eder ve aslında kalemle pek bir işim yok ama tasarımı ve ozellikleri ve buyuklugu hoşuma gidiyor. Sizce almam sacma mı olur ?

Ama ortada bir sorun var herkes diyor ki samsung alma pişman olursun bundan onceki telefonum samsungdu ve bu benim 2.telefonum olucak o telefon berbat derecede kasıyordu fakat samsung bu s6'da sanki o kasma problemini atmış touchwiz denen şeyde bir problem yok gibi geldi bana eğer samsung max 2.5 3 sene goturucekse beni alıcam. Hangisi beni 2.5 3 sene goturur sorunsuz ?

Lutfen cevaplayın. Cevaplayanlara teşekkurler