Arkadaşlar bu işe 2013 ocak ayında başladım.İlk zamanlar oradan buradan bulduğum videoları atıp ayda 100 lira felan kazanıyordum yani 2-3 ayda bir elime para geciyordu.Malum o zamanlar para kazanmak cok kolaydı (malesef farkına varamamışım o zamanlar

)sonra dizi işine girdim bu kış.Beni Affet dizisi sağolsun gunde 40 dolara kadar cıktı kazancım bi ara 800 tl aldım partnerdi bu kanal.Ondan sonra dizi telif vermeye başladı oradanda patladık.Hemde ne hayaller vardı gunde 40 dolar her gun cizgi yukseliyordu kanaldaki video sayısı arttıkca.Her neyse uzun zaman ara verdim.Nisanda vine compilationu keşfettim.videoyap kullanarak hedefim her kanala 500 video atmak suretiyle 25 kanal acmaktı (ortalama gunluk 50 dolar kazanıcaktım

) tabi 25 kanal acamadım 5 kanal felan acabildim sonra botlara darbe geldi epostalar askıya alındı neyseki oradan 400 tl kurtarabildim haziran ayında gelmişti o odemede.Ondan sonra ytden kazanamayacağımı anlayınca partner kanal satma işine girdim ama neredeyse hic satış yapamadım belki 20-25 tl anca kar etmişimdir (hazır 1 tl yt hesabı alıp partner olarak satıyordum) zaten o karında 10 lirası aldığım gmaillerin birden hepsinin kapanmasıyla gitmiştir

cok konu okudum vds aldım.Bi ara duzgun bi şekilde indirip yukleme yaptım dışkısını cıkarmadan.10 video ya vardı ya yoktu kanal yine kapandı temmuz başıydı galiba o gun bu gundur odeme alamıyorum.Ozgune geciş yapayım dedim gameplay istiyordum aslında ama pc musait değil buna.TOP 10 Filmler kanalı actım.İzlenmeler ise sadece forumda paylaştığım konular sayesinde geldi.İngilizce ac tavsiyesi okudum cok.İngilizce de acıp denedim ama etiketler olması gerektiği gibi olmasına rağmen izlenim almadı.Tabi cok erken izlenim alması icin yeni bir kanal sonucta ama youtube'de arama yaptım aynı başlıktaki videolardan cok sayıda var aynı tip kanal yine cok sayıda var ve izlenimleride milyonlarca abonesi olmayan kanallar dışında ahış şahım değil.Eskisi gibi kazanmak istiyorum ne onerebilirsiniz.Parasız kaldım iyicene.Seneye uniye gidicem 4-5 bin lira biriktirmek istiyorum gitmeden once.İşe başvurdum onları bekliyorum artık onlardanda ses yok

Hay şansıma ben