Beyler ben spamın cozumunu buldum

vallahi bence spama yakalanmamızın tek nedeni bu
Biz birden cok kanala tek ipden gunde surekli giriş cıkış giriş cıkış yapıyoruz bir kanaldan diğerine ondan diğerine ondan diğerine giriyoruz
youtubun politikalarını okudum diyoki herkesin birden cok fazla kanalı olması yasak işte biz bir ipden 5 10 dk icinde bir kanala girip cıkıp sonra başka kanala girip cıkıyoruz sonra başka bir kanala
şoyle duşunun mesela forumda iki uyeliğiniz var diyelim
tek ipden ikisinede giriş yaparsanız ytpara sistemi her iki uyeliğinizi de banlattırıyor
bir arkadaşımdan biliyorum yani yanlış anlaşılmasın benim hic bi zaman multi uyeliğim olmadı
neyse sozun kısası bir ipden birden cok kanala surekli giriş cıkış giriş cıkış yaparsanız google botlarıda aynen ytpara botları gibidir
sizi bir sure sonra fark ediyolar ve o ipden giriş yaptığınız butun kanallarınızı kapattırıyor
yani benim hic video yuklemediğim kanallarımda kapandı bunun başka bir acıklaması olamaz
benimde birden cok actığım kanallarım kapandı videolu videosuz
neden kapandı sizce
ben bu kanallara hergun giriş cıkış giriş cıkış yapıyodum
ve bu kapanan kanallarımın icinde 12 tane kanal sağlam kaldı
bu 12 kanala da bir kerede 500 600 falan her birine video yuklemiştim daha sonra bu kanallara hic giriş yapmadım ve bu kanallar şuanda sağlam duruyor
yani bu kanalların gmaillerini de diğer kapanan kanalların gmailleriyle birlikte bir gunde actım ve sanal tel numaralarıyla acmıştım
eğer diyorsanız ki sen kanallarını sanal tel nolarıyla actığın icin kapatıldıysa
ozaman bu 12 kanal neden ayakta kaldı
bunun başka bir cozumu olamaz
bence spamın tek nedeni bu, ben bundan boyle kanal acıcam bir kere giriş yapıcam bir kere video yuklicem ve o kanala en az bir ay girmiycem
bu kanalları kanal urllerinden bakıcam sadece

Birde mesela bir kanala giriş yaptınız ve sizden doğrulama istedi
kesinlikle kanalınızı doğrulamayınız
kanallarınıza giriş yapmak isterseniz hemen internet kafeye gidin ve kanallara giriş yapın kesinlikle pcnizde giriş yapmayın
ve internet kafeye gitiniz diyelim kanallarınıza giriş yapmak istediniz
bir kanala girdiniz ve yine onaylatma istedi sizden ve bu kanalı onaylarken daha once kullanmadığınız noyu kullanınız
birde onaylattınız diyelim ve kanala giriş yaptığınızda kanalın spamla kapandığını gorduğunuzde kesinlikle daha sizden onaylatma isteyen diğer kanallarınızı onaylatmayın ve o kanallara hic girmeyin
bırakın kazandırdığı kadar kazandırsın artık nereye kadar giderse
saygılar