Merhabalar arkadaşlar

Bir yıllık bir ilişkim var. Sosyal medyadan tanıştık ve ilerledi. Ben 34 sevgilim 43 yaşında. Sevgilimin daha once bir evliliği olmuş ve 6 yaşında bir kızı var. Şiddetli gecimsizlikten ve artık hayat goruşleri farklılaştığı icin boşandıklarını soyledi. Boşanalı 5 yıl olmuş. Anlayışlı, duşunceli, kibar biri. Tanıştığımızda kendi iş yeri vardı. 5 ay once devretti ve yıllardır hayalini kurduğu iş icin yurt dışına gitti. İki konu icin uzuluyorum diyordu sen ve kızım. Bizim cocuğumuz olursa burada imkanlar cok iyi, senin icin Turkiye ’nin cok ustunde maaş ve kariyerinde ilerleme fırsatları var diye hayaller kuruyordu. Sen vizeler acılınca gelirsin kızımı da okul tatillerinde getiririm kendim de 3 ayda bir gelir kızımı gorurum diye duşundu ama oyle olmadı. Onun vize alması icin duşunduğunden uzun sure orada kalması gerekti. Ben bu sureyi uzun buldum ve kızıda artık beni bıraktın demeye başlamış telefonada cıkmak istememiş. Geri dondu. Biraz kafamı dinlemek istiyorum dedi ve evde şu an 3 aydan fazla oldu ve İcine kapandı gibi biraz. Sorun şu: Biz sohbet edemiyoruz. Gunaydın mesajı ve gun icinde 1 dk surmeyen oğlen ve akşam naptın nasıl gidiyor konuşmaları sonra kapanış. Buluşmalarımız ben onun evine gidiyorum. Yemek, film dizi, bazen kart veya tavla oyunu sonra uyku. Ten uyumu super. Ama onda bir heyecansızlık var. Beni geriyor. Yaş farkı mı? Onun daha once yaşadıkları mı? Yani bu heycanları yaşamış olması mı? Bazen kestir at diyorum kendime. Bazen emek ver. Ben iki kez kafama taktığım şeyleri anlattığımda kendi duyguları ve planlarını anlattı. Tatmin oldum. Ama biraz daha acık olsa. Kapalı kutu gibi. Bu beni uzuyor Bilemedim. Siz ne duşundunuz bu hikayede dış goze ihtiyacım var.