Merhabalar kızlar 1ay sonra 1 yıllık evli olacağız.kayınpederimi 1hafta once koronadan kaybettik.eşim 2 kardeş biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz 5-6 saatlik mesafede.1aydır kayınpederim hastanede olduğu icin onların yanındayız 1 ay daha burdayız resmi işlemler falan icin.eşim(buyuk cocuk) annesini yanımıza gelmesini bizimle kalmasını istiyor bende onu yalnız bırakmak istemiyorum ama aynı evde de kalmak istemiyorum. Karşılıklı dairelerde oturma fikrim vardı acıkcası ama acıları cok yeni olduğu icin eşime bunu soyleyemedim.dun akşam eşim kardeşi kayınvalidem konuştular bana kimse birşey sormadı.kayınvalidem bize gelcek ve kardeşide deniz kuvvetlerinde asker o da tatillerinde bize gelcek olarak konuşuldu.annesi 1-2 ay da olsa kendi evine arada gelip kalmak istediğini soyledi eşim onada birlikte gelir gideriz dedi.sabah eşime karşılıklı dairelerde oturmak istediğimi soyledim ve bana hayır annem bizimle kalcak deyip sert cıktı ben sakince boyle daha iyi olacağını anlatmaya calışsamda beni kotu niyetli olarak duşunuyor.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?