Merhaba herkese gecen gunlerde bununla ilgili bir konu acmıştım ozet gecersem sorunlu bir ilişkim vardı bitirdim fakat ayrılırken bazı itiraflarda bulundu mesela benim en yakın arkadaşımdan hoslaniyormus 1 yıldır bana soyleyememiş(!) Olay şoyle gelişti onceden sevgilim ben ve iki arkadaşımın bulunduğu ortak bir grup vardı orda sohbet ediyorduk o zaman (arkadaşıma y diyim) bu kişinin y'den hoşlandığına dair bazı sinyaller vardı ben anlamıştım y de beni uyardı ben anlayınca iletişimi kestim ama sonra o inkar etti sacmalama dedi onlar da benim arkadaşım o yuzden samimi davranıyorum yanlış anlasildiysa bir daha asla yapmam dedi bir daha da oyle bir durum olmadı yani beni manuple etti ben de inandım (cunku malim) ilişki devam etti ama bu konu benim ara sıra kafama takiliyordu surekli oyle bir durum var mı diye sordum varsa acık acık soyle ayrilcam dedim yok dedi inkar etti her zaman bu arada arkadaşım her zaman benim iyiliğimi duşunen bir insandır bu cocuk sana değer vermiyor cok belli dedi sonra başka sebeplerden bir de bu durum bende hep şupheli kaldığı icin icim rahat etmiyordu ayrılma kararı aldım cocuk da ayrılınca soyledi işte hata yaptım kotu hissediyorum sana karşı sucluyum dedi hakkını helal et dedi etmedim tabiki o kadar kolay mı her neyse ben şu an evde tıkılıyım bu duyguyla nasıl başedeceğimi bilmiyorum cocuktan midem bulandı kendi aptalligimdan da boyle erkeklere kapılan kızlardan olmuşum ben de ayrılık beni o kadar uzmemisti ama bu iğrenc gerceği oğrenince cok aptal gibi hissettim psikiyatriste gitmek istiyorum kırmızı odadaki gibi her şeyimi anlatıp nefretimi kusmak ilaclar icip hissizleşmek istiyorum ne yazık ki oğrenciyim param yok en azından aglayabilsem rahatlicam evde babam annem var ağlayamıyorum kafayı yememek icin surekli bdv yi okuyorum cok fazla bilgisayara bakmaya başladım radyasyondan başım ağrıdı aslında neşeli bir insanımdır bir suru hobim var kitap okurum hikayeler yazarım satranc oynarım dizi izlerim tatlı yaparım ama hic odaklanamıyorum duygu bosaltimi yaşayamıyorum ve yks ye hazırlanıyorum bu sene ve onumuzdeki sene giricem konuların ayt (yani ikinci oturum) kısmını bu sene hallederim diyordum o da aksadı kendimi bilgisayar oyununa verdim kafa dağıtmak icin annem de odandan niye cıkmıyorsun salona gelmiyorsun diyor ne yapicam ben ya
Bir de şunu eklemeyi unutmuşum o bana aslında şu şoyleydi gercek buydu diyince cok sinirlendim ben de onun kandırılmış hissetmesini istedim o yuzden ben de şunu saklamistim aslında dedim uydurdum yani doğru mu yaptım bilmiyorum kezbanca bir hareket de olabilir kandirilmislik duygusunu yaşasın aklında soru işaretleri oluşsun istedim uzun olduysa hakkınızı helal edin.

Dediğiniz gibi hoşlandığı yokmuş şaka yaptım diye mesaj atmis az once. Yine de geri adım atmayacağım cunku cok kaba bir insan seviyorum diyor beni surekli kırıyor sonra ozur diliyor ama sıkıldım artık ben de kendimi cocuksu sanirdim karşımdaki kac yaş buyuk benden daha cocuksu davranıyor gercekten nerede espri yapıp nerede ciddileşeceğini bilen olgun bir insanla olmam cok daha mantıklı sınava hazirlanmayi bırakmadım sadece biraz gevşeme oldu yeniden tam gaz calışacağım yorumlarınız motive olmama yardımcı oldu teşekkur ederim.