Kızlar henuz yeni hamileyim bu buyuk gorumce olacak kadını hamileliğimin başından beri ne yapmaya calışıyor cozemedim.
Eşim işi gereği uzakta bir gunluk geldiğinde hamile kaldım.
Hamile kaldığımı soylediğimde şimdi eşin uzakta bu nereden hamile kaldı diyecek millet dedi ilk. Ben de milletten cok Allah'a vereceği hesapları duşunse keşke bu millet demiştim ve eşime havale etmiştim anında goruntulu olarak yuzleştirmiştim.

Sonra başladı felaket tellallığına. Gayet guler yuzlu ve yardımcı olmak ister şekilde ama. Yok cift cizgi diye umitlenme yine de kese boş olabilir demeler heveslenme demeler. Her şeyi o biliyor ya cahil teneke konuştuğunu maharet sanıyor.

Ben cevap verince genelde susar cunku buyuk olduğu icin ve buralarda saygı cok onemli olduğu icin hic kimseden bugune kadar cevap almadığı icin benden de beklemez. O yuzden verince karşılık veremez. Benim lugatımda saygı yaşla kazanılmaz hak edene duyulur. Ben 3 yaşındaki bir cocuğa da saygı duyabilirim, 80 yaşındaki birine de belirli bir cercevede istediğimi soyleyebilirim yani.

Konuya geliyorum;

Kandil icin aradım bebiş nasıl dedi cok şukur iyi sağlıklı dedim. Anaam bizim cahil ordinaryus bir başladı yok bizim şu tanıdık 3.5 aylık duşuk yaptı ben şoyle duşuk yaptım yok bu işler nasip yok iş yapmakla alakası yok (annesine hizmet etmemi istiyor alt mesaj bu burada) (ki ederim yaptırsa o kadına helal hoş olsun) ben de Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah diyorum kadın oralı değil. Telefona elimi sokup ağzının ortasına yapıştırma teknolojisi istedim o an Rabbimden. Sonra benden hamileyim duam kabul olur diye dua etmemi istedi kızının hamileliği icin. O an demek istedim Allah aşkına sen o kotu kalbinle kıza dua etme ben zaten her zaman ediyorum diye. Keşke nasip kısmet deseydim ama onun gibi, anlasaydı biri mutluluğunu hayallerini paylaşırken turşu suyu dokmek ne demek. Ama yine de yapamam cunku başkasının mutsuzluğuyla mutlu olacak biri değilim her zaman kendime donuk yaşadım fakat boyle toksik insanlar insanı resmen zehirliyor.

Şimdi sormak istediğim ben bu kadına ilk goruştuğumuzde nasıl bir cevap yolu acabilirim? Bunun bir cevabı olacak yaptığıyla kalmayacak seve seve vereceğim ona eksik kaldığı her gorguyu. Ki benden başka kimseye yaşatmasın. Bebeğim icin hep şukur namazı kılıyorum kadın beni hıckıra hıckıra ağlatarak namaz kılmama sebep oldu. Benim kinim kin bile değil hırsım cevabımı verene kadar o yuzden hem icimi dokmek hem sizlere sormak istedim.

Son olarak tum kadınlarımızın anneler gunu kutlu olsun