Hanımlar merhaba. Ben yaklaşık 8 ay once bir ilişkiye başladım. Aslında ilişkimin başlangıcı hem benim hemde diğer taraf icin surpriz oldu. Kendisi tanıdığım ancak samimi olmadığım bir arkadaşımdı ve kız arkadaşı vardı. Ancak kız arkadasıyla bazı sebeplerden oturu (geri donuşu olmayacak sekilde ayrıldılar. Ancak biz başta arkadaşca konuşurken kız arkadaşını unutamamıştı. Bana derdini anlattı hatta gozleri dolarak. Sonrasında biz yakınlaştık ve sevgili olduk. Eski kız arkadaşı muhtemelen biliyor ve yoklamak icin 1-2 kere yazdı (bunların hepsini gosterdi bana biliyorum bende). Ancak ben ister istemez kafama cok takıyorum. 'Yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle olursun' gibi bir rezalet olur mu diye. Hic oyle bir havası yok bu arada daha once konuştukta oyle bir şeyin mumkun olmadığını falan soyledi. Yine de korkuyorum birlikte foto koyalım o kız da gorsun bilsin istiyorum ama hic boyle bir talebide olmadı. sizce ben soylesem garip kacar mı? Bir de boyle karşısındaki kişi 6-7 senelik ilişkiden sonra kendisine gelmiş olan var mı? Cok sağolun