Arkadaşlar merhaba şimdiye kadar yazılarınızı hep takip ediyordum şimdi ben de yazmaya karar verdim fikirlerinizi cok onemsiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden cok teşekkur ederim.
Oncelikle burdan sonra yazacaklarımı şu doğrultuda okuyun, şuan bir evlilik kararı vermem gerekiyor ve ben cook kararsızım.
Erkek arkadaşımla uzun zamandır tanışıyoruz 2 senedir de birlikteyiz. Birlikteyken cok mutluyuz, eğleniyoruz, geleceğe donuk hayallerimiz ortak hayat goruşumuz ortak vs. cok uyumluyuz. Cevremizdekiler de bizi cok beğeniyolar. Ama benim cok buyuk sıkıntılarım var. Aileme bunları anlatamıyorum cunku evlenecek olursak ben ne kadar mutlu olursam olayım onların ici rahat etmeyecek. Arkadaşlarımın da cevpları beni tatmin etmiyor o yuzden sizin fikirleriniz almak istiyorum. Erkek arkadaşım cok sinirli cok dik başlı hemen herşeye sinirlenebilen biri. Bu ozellikleri şimdiye kadar beni cok rahatsız etmiyordu ama son zamanalrda o kadar şiddetli kavgalar yaşıyoruz ki. Bana sinirlendiğinde oyle laflar ediyor, oyle kufurler ediyor ki ben ağzıma alamam onun soylediklerini, hatta yine boyle zamanlarda benim ya da ailemin kotu şeylerini yuzume vuruyor benim canımı yakacak laflar ediyor. Sanki duşmanı ya da bir erkek arkadaşıymış gibi hakaretler kufurler.. Hatta kufurlerinin icinde tehdit bile var seni şole yaparım elimde kalırsın bilmem ne.. Ama kısa bi sure sonra sanki hicbişey olmamış gibi bana cok iyi davranıyor ozur diliyor kendini affettirmek icin bir suru caba sarfediyor soz veriyor bir daha asla olmayacak diye sinirden gozum dondu asla sana zarar vermem dediklerimi ciddiye alma falan diyor.. affediyorum zor da olsa bir sure iyiyiz sonra yine aynı.. Diğer bir sorunum da şu Benim ailem ankarada onun ailesi tokatta. Bana her fırsatta tokatta yaşarız annem babam yaşlandı benim orda olmam lazım diyor ama bizim burda kurulu bir duzenimiz var işimiz var benim ailem de burda ustelik ben de tek cocuğum onun kardeşleri de var. Ben bunu istemeyince ben erkeğim ailemin yanında olurum sen olamazsın arada gider gelirsin istediğin kadar kalırsın. Senin bir erkek kardeşin olsaydı o da senin ailenin yanında kalırdı diyor. Bu tavrı hoşuma gitmiyo. Şu donemde erkeğin ailesiyle yakın olunur gibi bir anlayış mı kaldı yani anlamıyorum. Bu bahsettiğim sorunlar onceden hic yoktu hic kavga bile etmezdik ama son zamanlarda cok arttı. Bana soylediklerini zaten hazmedemiyorum ve onu affedemiyorum ama yine de onca şeyin hatrı var birbirimizi seviyoruz gbi nedenlerle barıştık bi şekilde yurutuyoruz ilişkimizi ama son zamanlarda yaşadıklarımı duşununce evliliğimin kotu gececeğini duşunmeye başladım. Şuan cok kararsızım. Sizce evlilik doğru bir karar olur mu ?