Iyi bayramlar

Birinci kızımda hic bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gun de 1 kez kamera acmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri gormek istiyorlar kamerada. Yav 23 gunluk cocuk ne anlar surekli emziriyorum surekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hic durmuyor birde ben kamera acmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !
Neyse gecen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruc değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz cıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her goren bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri cok guzelmiş gibi sanki ben elim.
Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dun aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geciyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak cok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de gec diyor he dedikce aklınca benle dalga geciyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kotu anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.