Merhaba arkadaşlar2.konumu acıyorum 2.5 yıldır evliyim cocukluğum eşimle kısa surede flort edip evlendik eskisinde benim 6 yıldır ilişkim vardı keşke hep derim eşimi once tanısaydım.bugun diskinde eski fotoları gordum eski yaşadığı yerleri arkadaşlarıyla olan fotoları falan cok renkli hayatı varmış gibiydi yanlış anlaşılmasın geziler yurtdısı plajlar sosyal arkadaşları ve univ erkek kankalarıyla bir değişik hissettim .ben şuraya gidelim desem aman uzak falan diyor pandemi de eklendi balayına bile gidemedim 5 ay sonrasında bir yere gittik Ege ’ye 2 gunluğune Zar zor gezmeyi seviyor ama ben de daha başka yerleri gorme tutkusu vardı duğun memelerin de oldu dedim en azından balayına gidermedik yakındaki tarihi şehre gidelim civar şehirler o gun gelsin Falan dedi sadece memleketini turladık .benim sozleri onemsiyor gibi gozukuyor ama eşim seviyor onun icin bir supriz ayarlarım yok.flort doneminde her hafta goruşurduk İstanbul da turlardık guzel manzaralı yerlerde yemeğe giderdik cafeye cok flort edemedik sonra eşya bakmaya başladık .uzun lafın kısası bu adam hep mi boyle kişiliği diyorum onceden sevgilisine nasıldı yani kişilik karakteri mi bu hatta diyorum uzun ilişkisi oldu mu ona nasıl davranırdı gecmil gecmişte kaldı tabi ama ben anlamıyorım benim icin cok cabalamıyor sevdiğini biliyorum ama ne bilim fedakar olmak lazım mutlu etmek icin onceden boyle miydin dedim ilişkisini hicbir zaman anlatmadı bana da sormadı acaba ben kolay lokmamı oldum kısa sure de evlendik tek şuna cevap ver dedim sen onceden de boylesiydin nasıl biri sana katlandı uzun sure cıksa idik senle belki olmazdım kuzular sizce yapısı mı bu bana mı boyle?