Galaxy Note 3 Exynos N900/N9000Q HA3g One UI ROM
Samsung0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Galaxy Note 3 Exynos N900/N9000Q HA3g One UI ROM
-
24-09-2022, 15:18:17Merhaba telefonum N9000Q modeli 1 haftadır araştırıyorum ama verimli sonuc bulamadım. Telefonumun markasına gore cıkarılan ROM'lar son bulmuş sanırım artık cıkmıyormuş en azından bilinen ureticiler cıkarmıyor. Bir ROM arıyorum Android 7.1 olması lazım telefonun fabrika ayarlarındaki normal arayuzunu seviyorum kamera mesaj rehber ayarlar klavyesi vb ozellikleri alışkın olduğum icin değiştirmek vs cok zor. 10 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve bir sorunu yok. Tek sorun play uygulamalar da artık 5.0 destekli program kalmaması en azından benim yukleyecek olduğum uygulamalar desteklemiyor. Aynı arayuze sahip Android 7.1 surumunu bulmaya calışıyorum ama bulamadım aranızda bana yardım edecek birileri var mı? Ya da ROM yapımında gercekten bilgili birisi varsa One UI ROM'u yapabilir mi? 7.1 icin XDA da paylaşsa eminim ki bağışlar cok fazla gelecektir cunku şu ana kadar cıkanlar hep aynı gorunume sahip beş para etmez kamerası vs bozuk flash widgedleri olumsuz. Muzik caları iyi değil vs. aradığım ROM aslında Note 3 arayuzune sahip Android 5.0 yerine Android 7.1 olması. Şu anki S6 Edge ROM'u ama ufak tefek hatalar mevcut.