Akıllısı beni bulmuyor ki kızlar . Gectiğimiz salı başvurduğum bir iş goruşmesinden aranarak goruşmeye cağrıldım . Telefonda ozellikle calışma saatlerini ve şartlarını sordum. ( asgari ucret + yol + yemek denildi. Cumartesi yok denildi)
On goruşmede de ozellikle cumartesi olmadığı belirtildi . Bende maaş duşuk ama cumartesi yok en azından olabilir diye duşundum kafamdan da. Lokasyon vs de uygundu benim icin. Bugun tekrar aranarak son goruşmeye cağrıldım ve bu 17 gunluk kapanma olduğu ustune ustelik habire resmî tatil olduğu gerekcesiyle cumartesi de calışmaya karar vermişler.( gecen salı ben goruşmeye gittiğimde kapanma vardı ve kapanma boyunca cok şukur ki calışan firmalardan biriyiz denildi. Yani kapanma da vs kapalı değildi firma.
Ustune ustelik calışmaya karar verilen cumartesi saati de 13.00 ile 17.00 arası. Tum gun gidiyor dediğim de bana alt tarafı 4 saat calışılacak denildi.
kalk kahvaltı yap hazırlan derken oğlen oldu zaten .
Ustune bir de ne zamandır işsiz olduğum soruldu. Kasımdan beri calışmadığımı soyledim. İyi dinlenmişsinizdir calışırsınız artık denildi hadsizce. Benim 6 aydır bir suru ailevi sağlık problemi ve kendi sağlık problemim ile uğraştığımı yakınlarım biliyor ki bunu da belirttim kendilerine.
Es keza bu 6 ayda calışmak istemeyebilirdim de dinlenmek isteyebilirdim.
Bu surecte benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmiyor. 3 kuruş para veriyorlar diye insanın kolesi sanıyorlar kendilerini.