Merhaba arkadaslar yıllardan beri (10 yıldan fazla) goruştuğum bir arkadasım var. Kendisi iyidir hoştur ama bazı huyları beni yoruyor. Mesela kolay kolay bir şey beğenmez. Olduğu ortamda bi gerginlik oluyor cok abartıyor bazı şeyleri. Ben onunlayken hep alttan aldım, biraz da kıskanc bir yapıda. Bu istiyor ki surekli surekli iletişim halinde olalım. Farklı şehirlerdeyiz uzağız yani. İkimizde calışıyoruz. Samimiyet kurduğum başka kız arkadaşlarımı kıskanıyor. Sen kendine yeni arkadaşlar buldun diyor. Benim hayatımda şu anda biri var. Onu bile kıskandığını hissediyorum. O hayatında olduğunda beri benimle doğru duzgun konuşmuyorsun diyor. Halbuki onunla da konuşuyorum.Ama yani bi zahmet hayatımdaki kişi onceliğim olacak onunla daha cok konuşacağım.
Gelelim meseleye kendisiyle bir sure once tartıştık. Bu birden kendi kendine yazmaya başladı. Zaten ben bu arkadaslığı ilerletiyorum. Sana kalsa hic goruşmezdik. Sevgilinle gez toz. Dolu dolu mesajlar yazdı. Bende abartıyorsun lutfen istemeseydim bunca yıl goruşmezdim diye yazdım ki gercekten abarttı. Alttan aldım.Yine bi suru mesaj yazdı dolu dolu,cok ergence davranıyor. Hicbirini gormedim acıkcası. Kac gun oldu bu durum yaşanalı. Haddini aştığını duşunuyorum. Arkadaşız diye bu kafar laf soylemeye hakkı yok. Cunku sıkıldım artık bu durumdan. kendisini cekemiyorum. Bilmiyorum bence bu arkadaşlık değil. Benim arkadaşlık anlayışım daha farklı insan birbirini yeri gelir 1 ay aramaz asla buna takılmam. Asıl olan benim icin 1 ay 2ay aramasam bile bana olan tavrı sıcaklığı. Başka arkadaşlarımlar da var onlarla yeri gelir 5ay konuşmayız ama bi alo ile sanki 3 gundur konuşmuyoruz gibi davranırız. Evet herkes birbirinden farklı ama artık yaşın vermiş olduğu etkiyle kimseyi cekemiyorum. İnsanları rahat bırakmak lazım herkesin bir hayatı var hayat koşuşturması var. Relax bir insanım ben istiyorum ki cevremdekilerde oyle olsun.Olgun davransın. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Mesajlarına zaten cevap vermedim tamamen vermesem mi yoksa bir şeyler yazsam mı? Siz olsanız ne derdiniz ne yazardınız?

00