İyi geceler bayramdan sonra başıma gelenleri paylaşmak istiyorum sizinle haklı mıyım haksız mı sizden oğreneyim dedim
Bayramda kapana dolayısıyla hic bşr yere gitmedik kv ker bize 1-2 saat mesafede bir ildeler eşim bu haftasonu oraya gidelim dedi ama ben kabul etmedim sebeplerim var kendimce
Şubatta kız kardeşim nişanlandı annem ve ben kv mi aradık haberdar edip davet etmek icin ama teli bozuk olduğu icin ulaşamadık şoyle bir sıkıntı var gelen cağrıları alamıyor ama o başkasını arayabiliyor eşime soyledik annene ulaşamadık sen soylersin die nişanı yaptık aramadılar diğer kardeşimin şeker hastası olduğunu oğrendik tabi cok kotu olduk ailecek kardeşim universite oğrencisi bunu eşim benim yanımda kv soyledi ama yine arayıp sormamışlar annemleri gecmiş olsun dememişler babamın yeğeni vefat etti aramadılar Kandil gecti bayram gecti aramadılar
Şimdi eşim tutturmuş gidelim de gidelim cocukları ozlemişler ben de benim ailemi bilmeyen beni de bilmiyordur benim o evde işim yok dedim gitmedim gitmeyi de cocuklarımı gondermeyi de duşunmuyorum ama anneme durumu anlattım kızım git dedi şimdi icime bir kurt duştu acaba cok mu kindarım
Ama ailemin bu kadar hice sayılması da goz yumulacak gibi değil yuz goz olmak istemiyorum nie aramıyorsunuz die cunku bir defa bu uyarıda bulundum umreye gitmişlerdi geldiler yine aramadılar ben arayıp istedim uzuluyorlar die cocuk değiller yA bu saatten sonra tembihleyeyim onları