40 a merdiven dayadım. Yaklaşık 9 yıllık evliliğim var. Eşimle artık anlaşamıyoruz ve boşanmayı duşunuyorum
Şoyle anlatayım
Bişwy istesem yok demek imkanı varsa yapar
Evliliğimizdw ilişkş cok cok az o kadar ki artık olmuyor. 40 yılda bir birliktw olmak isteriz ama olmuyor. Anlarsınız swbebini. Doktpra git dedim gitmedi, kullandığı ilaclardan olabilir ama o ilacı da neredeyse 4 yıldır kullanıyor. Daha once dedim bak bu ilac swbwp olabikir diye galiba inanmadı, gecen ay diyo ki internette okudum bu ilac ikt..sızlok yaparmış diyo. Kac defa dedim oysa

Ondan once bi donem bende sorun olmultu ama ben doktor doktor gezdim cozum icin. Şimdi o gitmiyor doktora.
Tembel. 2 bazwn 3 haftada zor banyo yapar. Kac krre cinsel sorunu cozwlim diye bal deneywlim yapmadıkca da etkilenirsin dedim tamam haftasonu banyo yapayım sonra diyor, pazar gunu gece yapıyor banyoyu. Bu arafa banyosu 2 hatta 4 saati gwciyor coğunlukla. Tuvaleti de oyle.
Araba arızalı haftalardır tamir ettirmedi. Hadi kapanma girdi araya dedik 1 haftadır ona da bakmadı. Memur zaten bikac gun gidiyo sadece.
Buna benzer bi suru şey.